Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Weekendkracht - horeca/zorg

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Passie voor werken in de zorg en in de horeca combineren? Dit kan bij Daelzicht! Zoek jij een weekendbaan vol gezelligheid, lees dan verder!

Voor ons team Vrije Tijd in Heel (regio Roermond) kun je aan de slag als:

Locatie Ondersteuner / Weekendkracht

6 uur per week, vrijdagen en weekenden

Locatieprofiel Ter ondersteuning binnen het team Vrije Tijd zijn we op zoek naar locatieondersteuners die in het weekend in de Taveerne willen werken. De Taveerne is een ontmoetingsplek op ons gezellige terrein in Heel voor mensen met een beperking die binnen Daelzicht wonen. De diensten worden in schema gepland, in overleg met jou.

Openingstijden Taveerne: Vrijdag 17.30 tot 21.30 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Zo ziet jouw baan eruit

Jij gaat aan de slag achter de bar tijdens de openingstijden op vrijdag, zaterdag en zondag. Onze cliënten komen vanuit verschillende locaties graag een drankje drinken en gezelligheid opzoeken in de Taveerne in Heel. Jij verzorgt een hapje en drankje en zorgt dat de bar en keuken netjes weer opgeruimd is na je dienst.

Dit bieden wij

  • Een contract voor 6 uur per week of uren in overleg;
  • Een salaris volgens FWG 20 tussen € 2.027,- en € 2.766,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Locatie Ondersteuner;
  • In de periode tot eind 2024 zal dit salaris stapsgewijs met in totaal 10% worden verhoogd.

Herken jij jezelf hierin? Heb je ervaring met het werken met mensen met een beperking en affiniteit met de horeca en wil je in het weekend nog tijd over houden voor andere leuke dingen, dan is deze vacature iets voor jou.

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-2, of bent bezig met een vakgerichte opleiding in de richting zorg en welzijn.
  • Je hebt een brede affiniteit met de doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg;
  • Je bent afwisselend op vrijdagen en in het weekend beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met horeca en bij voorkeur draaien van bardiensten.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbijen laat je overtuigen door onze fantastische collega’s.

Belangstelling en solliciteren?

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Wil je voor je solliciteert alvast wat meer beeld en gevoel krijgen bij de vacature? Neem gerust contact op met Monique Flietstra, coördinerend begeleider via monique.flietstra-vanroy@daelzicht.nl, zij vertelt je graag meer over de vacature.?

Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Yvonne van Bezel, recruiter, via +31 6 11179029

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.