Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Logopedist

Werkgever:Stichting Primair Onderwijs Leudal en Thornerkwartier (S
Plaats:Heel

Stichting Primair Onderwijs Leudal en Thornerkwartier (SPOLT) verzorgt primair onderwijs op 11 scholen (10 regulier Primair Onderwijs, 1 Speciaal Basisonderwijs). Circa 275 medewerkers zetten zich dagelijks in om een bijdrage te leveren aan een ononderbroken ontwikkeling van meer dan 2000 kinderen. Wij laten ons leiden door onze SPOLT-kernwaarden inspireren, verbinden en ondernemen.

SBO Op de tump is een school voor speciaal basisonderwijs. Wij verzorgen het onderwijs aan zo’n 100 leerlingen in 8 groepen in de regio Leudal en Thornerkwartier.

SPOLT en het team van SBO Op de tump zijn op zoek naar een enthousiaste,

positieve en ondernemende logopedist

(werktijdfactor: in overleg max. 0.6)

Ben jij een gediplomeerd logopedist en op zoek naar een uitdagende baan op een SBO school waar logopedie nog als een waardevolle ondersteuning voor leerlingen wordt gezien? Heb je affiniteit met speciaal basis- onderwijs en werk je met hart en passie voor een speciale doelgroep leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een logopedist die:

  • Visie en passie deelt: Je deelt onze visie op het kijken naar en werken met onze leerlingen en draagt deze actief uit.
  • Uitdaging ziet en zoekt: Je ziet en zoekt uitdaging in het afstemmen van het orthopedagogische en logopedische handelen op onze school. Je bent het verlengstuk van het handelen in de klas.
  • Professioneel en ondernemend is: Je hebt een open, professionele, ondernemende en lerende houding en durft je talenten in te zetten en kunt actief participeren in inhoudelijke dialogen.
  • Bijdraagt aan schoolontwikkeling: Je wilt, samen met het team, de schoolontwikkeling zoals omschreven in ons schoolplan en jaarplan, op een enthousiaste, ondernemende en inspirerende wijze verder ontwikkelen en vormgeven. Je voorziet leerkrachten en ondersteuners van collegiale consultatie en deelt je expertise met collega's.
  • Zelfstandig en creatief werkt: Je bent in staat om zelfstandig en creatief vorm te geven aan de logopedische begeleiding van onze leerlingen. En hebt zin om nieuwe materialen te onderzoeken of te ontwerpen.
  • Begeleiding van groepen verzorgt: Je kunt (kleine) groepen leerlingen logopedisch begeleiden en hen ondersteunen tijdens pauzes en andere activiteiten.
  • Kennis heeft of bereid is deze te ontwikkelen: Je hebt uitgebreide kennis van spraak- en taalproblemen, woordenschatontwikkeling, dyslexie en NT2-problematiek of bent bereid je hierin verder te ontwikkelen en deze kennis graag te delen met collega's.

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een enthousiast team.
  • Mogelijkheden tot professionele ontwikkeling en scholing.
  • Een inspirerende werkomgeving waar jouw inbreng gewaardeerd wordt.

Heb je interesse in deze uitdagende functie en voldoe je aan de bovengenoemde criteria? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@spolt.nl

Wij kijken uit naar je reactie!