Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Senior HR Adviseur

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Geloof jij in de kracht van mensen? Weet jij met jouw inzicht en adviezen het verschil te maken en ben je een stevige gesprekspartner voor management en directie? Heb je strategisch en analytisch inzicht en kun jij als senior HR Adviseur dit vertalen naar de praktijk? Help je mee om onze organisatie en teams verder te ontwikkelen? Lees dan verder.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

In 2019 heeft Daelzicht een nieuwe strategie ontwikkelt met meer aandacht voor onze cliënten en ontwikkeling van onze medewerkers. De komende jaren staan in het teken van het vertalen/operationaliseren en implementeren van een aantal strategische keuzes waarbij we verder bouwen op de sterkte en de eigen identiteit die het bedrijf van oudsher heeft. Hierbij willen we het vakmanschap, cliëntgerichtheid, samenwerken en degelijkheid in de bedrijfsvoering op alle fronten in de organisatie laten groeien. Om die ontwikkeling mee vorm te geven, zoeken wij een

Senior HR Adviseur

veranderkundig, resultaatgericht, analytisch, adviseur

Plaats in de organisatie

Als Senior HR adviseur ben je onderdeel van het team HR & Communicatie en rapporteer je aan de Manager HR en communicatie. Jij bent vanuit dit team de strategisch gesprekpartner voor Directie en Raad van Bestuur.

De functie:

Als Senior HR Adviseur word jij de Business Partner voor de Directie en de RvB. Gevraagd en ongevraagd adviseer en ondersteun je leidinggevenden op het gebied van HR en organisatievraagstukken. Dit zullen veelal vraagstukken zijn op tactisch-strategisch niveau, maar dit kunnen ook vraagstukken op operationeel niveau zijn. Jij hebt een duidelijke visie op HR en wanneer jij dat nodig acht neem je initiatief en durft zaken aan te kaarten.

Je signaleert de HR vraagstukken van je klanten en organiseert de analyse en uitvoering waarbij jij als aanspreekpunt fungeert en de noodzakelijke verbindingen weet te leggen met andere afdelingen en disciplines. Vanuit de visie dat medewerkers het verschil maken krijg je dan ook alle gelegenheid om ervoor te zorgen dat Daelzicht ook in de toekomst een zeer aantrekkelijke werkgever blijft. Verder ben jij kartrekker van projecten op het gebied van bijvoorbeeld verandervraagstukken, organisatieontwikkeling en andere HR-thema’s. Je rapporteert aan de Manager HR en Communicatie.

Wat vraagt Daelzicht van jou?

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Of het nou gaat om onze cliënten of onze medewerkers, bij Daelzicht vinden we het belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt. Kies je voor Daelzicht dan werk je vanuit liefde en respect voor je medemens. We zijn open en duidelijk naar elkaar; zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Jij bent een overtuigende gesprekspartner op alle niveaus.

Verder neem je mee:

  • Een afgeronde HBO opleiding (bijv. HRM of Bedrijfskunde) en eventueel een masteropleiding;
  • Enige jaren werkervaring minimaal vijf als (Sr) HR Adviseur of een andere relevante businessrol;
  • Aantoonbare kennis en ervaring van projectmanagement;
  • Bedrijfskundig inzicht om meerwaarde bij organisatorische vraagstukken te kunnen bieden;
  • Aantoonbare ervaring met het begeleiden van organisatieontwikkeltrajecten, waaronder cultuurverandering, talentmanagement en herstructurering ;
  • In staat om HR data te analyseren en effectief te gebruiken;
  • Aantoonbare ervaring met het concretiseren en implementeren van beleid(svraagstukken);
  • Klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden (op alle niveaus) organisatiesensitiviteit, verandervermogen, zelfstandigheid, nauwkeurigheid, coachende kwaliteiten én humor;

Wat biedt Daelzicht?

Bij Daelzicht investeren we in jouw vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt alle ruimte om diverse trainingen en opleidingen te volgen en daarmee je kennis en vaardigheden te behouden en te versterken. En natuurlijk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers met plezier werken en dat zij hun werk op een gezonde manier kunnen doen. Daarom hebben wij ook aandacht voor een goede balans tussen werk en privéleven.

En verder:

  • Een team dat complementair is aan elkaar en waar volop ruimte is om naar eigen inzicht invulling te geven aan je werkzaamheden en waar initiatief om met verbetermogelijkheden aan de slag te gaan worden gewaardeerd;
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en een passend salaris conform CAO, schaal 60.
  • Een prima pensioenregeling en andere extra’s die het leven aantrekkelijk maken en houden.

Interesse?

Limbourg & Partners verzorgt voor Daelzicht de Werving & Selectie. Voor meer informatie over de positie en de procedure kun je contact opnemen met Jacco Kempen, Managing Director (06-2063 4950) of j.kempen@limbourg.nl. Wil je direct reageren dan zien we jouw CV met een korte motivatie graag voor maandag 23 September tegemoet.