Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Secretaresse poli cardiologie

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zorg jij voor een vlekkeloze communicatie?

Dan ben jij onze nieuwe secretaresse poli cardiologie.

Vacaturenummer 22-146, 24 – 28 uur per week

Wie ben jij?

Als secretaresse poli cardiologie ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor alle processen binnen het secretariaat. Je taken omvatten secretariële werkzaamheden tijdens de spreekuren, voorbereiding van spreekuren, afspraken inplannen en administratieve werkzaamheden t.b.v. de back office. Het verwerken van (medische) correspondentie en het coördineren van de verwijzingen naar externe centra voor dotterprocedures en hartoperaties hoort tot jouw kerntaken. Ook het verzorgen van een vlekkeloze communicatie bij in- en extern telefoonverkeer heeft hoge prioriteit.

Om deze functie succesvol uit te voeren ben je proactief en oplossingsgericht. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent in staat om taken zelfstandig af te handelen maar durft ook om hulp te vragen waar nodig. Je laat je niet afschrikken door ad hoc zaken en bent stressbestendig. Je hebt passie voor je vak en draagt dit met veel enthousiasme uit naar patiënten en collega’s.

Jouw nieuwe werkplek

De poli cardiologie is onderdeel van het hart- en longcentrum. Cardiologie richt zich op mensen met hartproblemen. Meestal betreft het klachten zoals pijn op de borst, kortademigheid of hartritmestoornissen. De vakgroep cardiologie bestaat uit 7 cardiologen. Ook zijn er gespecialiseerde verpleegkundigen werkzaam binnen de polikliniek. De verpleegkundige ondersteunen bij de hartrevalidatie of hartfalen. Het polisecretariaat bestaat uit 10 secretaresses.

Wat vragen wij van jou?

• Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur binnen de zorg;

• Je hebt ervaring in het vakgebied;

• Je hebt ervaring met EPD en bij voorkeur met HIX;

• Je bent bekend met de medische terminologie.

Wat krijg je daarvoor terug?

• Salaris tussen €2.028 - €2.972 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;

• Parttime functie voor 24 tot 28 uur per week;

• Een contract voor de duur van 1 jaar, hierna kans op verlenging;

• 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan Yvonne Meertens, teamleider, telefoonnummer,+31 6 46139491

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer +31 6 46241184

Tot maandag 11 juli kun je reageren via het sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaat op donderdag 14 juli in de middag, we willen je vragen hier rekening mee te houden.