Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker secretariaat en administratie

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Functieomschrijving

Wil jij graag jouw steentje bijdragen aan een kloppende administratie en krijg jij energie van deelnemers en bezoekers klantvriendelijk te woord staan? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken binnen Gilde Educatie!

Wat ga je doen als medewerker secretariaat en administratie?

Samen met jouw collega’s zorg jij voor een correcte administratie. Je verzamelt, controleert en verwerkt gegevens en informatie in onze systemen. Daarnaast zorg je voor het archiveren van dossiers. Je plant afspraken in voor intakes met deelnemers en communiceert met deelnemers en opdrachtgevers over aanmelding, plaatsing en uitschrijving van deelnemers. Ook stel je cursuscontracten en (deel)certificaten/diploma’s op en behandel je binnenkomende post. Je ontvangt deelnemers en bezoekers die zich melden bij de balie en voorziet ze van informatie. Verder tref je voorbereidingen voor facturatie aan gemeenten en DUO en monitort of verstuurde facturen betaald worden. Tot slot behoort het maken van notulen tot de werkzaamheden.

En verder beschik je over een:

  • Afgeronde administratieve mbo-opleiding niveau 3 of 4.
  • Flexibele, klantvriendelijke en stressbestendige houding.
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar ook in teamverband.
  • Je hebt affiniteit met een multiculturele samenleving.
  • Voldoende spreekvaardigheid in de Engelse taal.

Wij zijn Gilde Educatie

Gilde Educatie verzorgt cursussen op het gebied van taal en rekenen, maar ook van digitale vaardigheden, studie- en werknemersvaardigheden. Gilde Educatie richt zich op anderstaligen en laaggeletterde Nederlanders, zodat ze beter kunnen participeren in onze samenleving. Er is een breed aanbod Nederlandse taallessen van alfabetisering t/m niveau B2/2F. Gilde Educatie kent 2 verzorgingsgebieden: regio Noord-Limburg en regio Midden-Limburg.

Ons aanbod

Het betreft een functie voor minimaal 0,8 FTE en we bieden jou in eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op verlenging. De standplaats is Roermond. Het salaris is ingedeeld in schaal 5 van de cao-mbo, minimaal €2297,- tot maximaal €3171,- bruto fulltime per maand. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een winstdeling van maximaal 8,33%. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo optimaal mogelijk kunt uitvoeren krijg je bij deze functie een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.

Let op: werk je op dit moment al bij Gilde Opleidingen? De arbeidsvoorwaarden van Gilde Educatie zijn anders dan de arbeidsvoorwaarden van Gilde Opleidingen. Heb je daar nog vragen over? Dan kun je contact opnemen met Demi Burm, Recruiter, via 06 18 07 69 89.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Laurie Stas, Regiomanager, Midden-Limburg, via telefoonnummer 06 22 80 96 41.

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv te sturen via de Actieknop Solliciteren vóór 4 april 2024.

Gesprekken

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 9 april.

Op locatie

  • Meerdere locaties, Limburg, Nederland

€ 2.297 - € 3.171 per maandGilde Educatie activiteitenSolliciteren

of

Apply with Indeed onbeschikbaarCookies bijwerkenDeel vacature