Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Notarisklerk/notarieel medewerk(st)er onroerend goed praktijk

Werkgever:Van Hecke Houben Notarissen
Plaats:Roermond

Zoek jij een uitdagende functie met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te blijven ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij en wat verwachten wij van jou?

We zijn een dynamisch notariskantoor met vestigingen in het centrum van Heythuysen en Roermond en bieden graag een goede en efficiënte dienstverlening waarbij de klant altijd centraal staat. Een prettige informele werksfeer op kantoor vinden we erg belangrijk en we waarderen flexibiliteit evenals een hoge mate van zelfstandigheid en een goed gevoel voor humor. Per direct zijn we voor onze vestiging in Roermond op zoek naar een leergierige en enthousiaste medewerk(st)er. Je gaat zelfstandig dossiers in onze onroerend goed praktijk behandelen. Werkzaamheden betreffen het opstellen van leveringsakten, hypotheekakten en koopovereenkomsten, alsmede het opstellen van nota's van afrekening, royeren van hypotheekrechten en het voeren van correspondentie (telefonisch, per mail en reguliere post). Je onderhoudt contacten met cliënten en intermediairs en signaleert problemen. Je ondersteunt daarnaast de notaris bij het behandelen van dossiers. Van jou verwachten we dat je flexibel en accuraat bent, prioriteiten kunt stellen en overzicht houdt onder tijdsdruk. Ook ben je cliënt- en oplossingsgericht, makkelijk en plezierig in de omgang en woon je bij voorkeur in (de omgeving van) Roermond.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

  • ervaring op het gebied van onroerend goed is een pré maar geen vereiste
  • digitaal vaardig
  • een relevante (minimaal HBO) opleiding
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een uitdagende en afwisselende functie bieden wij jou een prettige, informele werksfeer op kantoor met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kan je rekenen op een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast dienstverband. Ook zorgen we er uiteraard voor dat je goed wordt ingewerkt!

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag ons team versterken?

Stuur ons dan jouw motivatiebrief met CV naar Sandra Schmitz (s.schmitz@vhhnotarissen.nl). Informatie over ons kantoor kun je vinden op www.vanheckehouben.nl Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op!