Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Combinatie functie Zorgpadcoördinator Borstcentrum Verpleegkundige polikliniek Borstcentrum

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij een verpleegkundige of doktersassistent met affiniteit met borstkanker zorg? Ben je daarnaast graag een centraal aanspreekpunt en zorg je graag voor administratieve en telefonische ondersteuning in patiëntenzorg? Heb jij de helikopter view waarbij je de zorg voor onze borstkanker patiënten coördineert met als doel de allerbeste patiëntenzorg te bereiken? En kun je goed samenwerken met verschillende disciplines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom ons team binnen het borstcentrum versterken!

Jouw nieuwe baan

Als zorgpadcoördinator borstkankerzorg ben jij de verbindende schakel tussen patiënt, medisch specialisten, arts-assistenten en verpleegkundigen. Je beheert en coördineert de gehele zorglogistiek rondom de patiënt. Ook werk je nauw samen met alle behandelaars in het multidisciplinaire borstkankerteam. Daarnaast ben je toegankelijk en beschikbaar als aanspreekpunt, heb je de zorgbehoeften en processen goed in kaart en volg je de patiënt. Je weet de logistiek rondom de patiënt (over disciplines heen) te perfectioneren en levert een adequate bijdrage aan het onderhouden en verbeteren van de kwaliteit van het zorgpad.

Daarnaast werk je ook als verpleegkundige/doktersassistent binnen de poli van het borstcentrum ontvang je patiënten en/of begeleiders en neem je de intake af bij de patiënt. Je controleert de patiëntgegevens en bepaalt naar aanleiding van de vraagstelling en rekening houdend met relevante gegevens zoals laboratoriumuitslagen of het juiste onderzoek wordt gevraagd en overlegt zo nodig met de (medisch) specialist.

Als verpleegkundige geef je voorlichting aan de patiënt en de begeleider over het onderzoek c.q. behandeling en de nazorg. Je treft voorbereidingen voor het uitvoeren van onderzoeken/behandelingen. Vervolgens stem je de zorgbehoefte van de patiënt af met de begeleider aan de hand van een mondelinge en schriftelijke overdracht.

Wat neem je mee?

Jij bent iemand die de kar wil en kan trekken. Het organiseren van alle zorglogistiek rondom de patiënt met als doel de allerbeste patiëntenzorg te bereiken is jouw grootste kwaliteit. We zoeken een zorgpadcoördinator borstkankerzorg die bereid is om dit vrijwel nieuw functieprofiel in de praktijk te brengen waarbij pionierswerk geleverd wordt, en die daarbij de kaders niet uit het oog verliest.

Daarnaast:

  • heb je een relevante vakopleiding op tenminste mbo-niveau 4 is vereist, als doktersassistente of verpleegkundige
  • beschik je naast de noodzakelijke sociale en communicatieve vaardigheden ook over daadkracht, servicegerichtheid, flexibiliteit en een zelfstandige manier van werken.
  • ben je een teamspeler en weet tactisch om te gaan met de verschillende belangen binnen een team of organisatie.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.
  • Een combinatie functie waarbij gemiddeld 16-18 uur taken in beide functies gecombineerd worden uitgevoerd hetgeen resulteert in een werkweek van gemiddeld 32-36 uur. Voor kandidaten met enkel het diploma doktersassistent(e) geldt de combinatiefunctie niet en krijg je de functie zorgpadcoördinator voor 32-36 uur per week.
  • Als doktersassistent(e) ontvang je een salaris voor 32-36 uur in FWG 40 (zorgpadcoördinator) met een bruto maandsalaris van € 2.541, - tot € 3.658, - bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
  • Als verpleegkundige ontvang je een salaris voor 16-18 uur in FWG 40 (zorgpadcoördinator) met een bruto maandsalaris van € 2.541, - tot € 3.658, - bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Daarnaast ontvang je een salaris voor 16-18 uur in FWG 45 (verpleegkundige polikliniek) van € 2.982,- tot € 4.015,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.
  • De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag en de dagen bestaan uit dagdiensten.

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
  • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Welkom in het team

Het Borstcentrum Zuyd is een patiëntgericht centrum voor patiënten met aandoeningen aan de borst. In dit centrum wordt multidisciplinair gewerkt door chirurgen, oncologen, plastisch chirurgen, radiologen, radiotherapeuten, nucleair geneeskundigen en verpleegkundigen. Het Borstcentrum Zuyd is volledig gesitueerd in Sittard. In het Borstcentrum wordt zorg snel toegankelijk gemaakt en geleverd in samenspraak met en naar behoefte van de patiënt (en mantelzorger). Dit wordt gedaan in een patiëntvriendelijke omgeving, van aantoonbaar goede kwaliteit met een efficiënte logistiek (korte doorlooptijd). Dit om verbetering van de overleving en kwaliteit van leven van patiënten met (verdenking) op borstkanker te waarborgen.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Marjon Vincken (leidinggevende), via 06-31787529. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anke Slenter (recruiter), via 06-33345387.

De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op 23 september 2024 in de ochtend.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.?