Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Adviseur zorgverkoop Care

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

Ben jij de strategische verbinder die onze zorg voor ouderen naar een hoger niveau tilt? Word Medior/Senior Adviseur Zorgverkoop Care bij Zuyderland en bouw mee aan baanbrekende samenwerkingen met zorgkantoren, verzekeraars en gemeenten in de ouderenzorg (VVT). Jij vertaalt ons zorgportfolio naar impactvolle afspraken en bent dé spil in het realiseren van onze regionale ambities!

Jouw nieuwe baan

Als medior/senior-adviseur zorgverkoop Care speel je een belangrijke rol bij de vertaling van het zorgportfolio van Zuyderland Care naar de afspraken en het relatiebeheer met zorgkantoren, zorgverzekeraars en gemeenten. Deze afspraken ontwikkelen zich steeds meer door tot strategische samenwerkingen om zo de ambities van Zuyderland binnen de regio mogelijk te maken. In het expertiseteam Zorgverkoop werk je samen met collega adviseurs Cure en Care. Je bent verantwoordelijk voor zowel een aantal accounts qua contractering als voor specifieke inhoudelijke dossiers/thema’s. Je zorgt daarbij zowel intern als extern voor de verbinding tussen de diverse actoren. Afhankelijk van de situatie treed je op als sparringpartner, expert, intermediair en uitvoerder.

Binnen het expertiseteam:

  • Ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer en de contractering binnen de WLZ, ZVW en WMO. De focus van de portefeuille zal hoofdzakelijk in de relaties van de Care-organisatie liggen.
  • Verwerk je de gemaakte financiële en inhoudelijke afspraken en zorg je voor een goede naleving en afhandeling hiervan.
  • Onderhoud je nauwe contacten met zorgmanagement en directie en relevante ondersteunende afdelingen (zoals Business Intelligence, Business Control en zorgadministratie).
  • Volg je de landelijke wet- en regelgeving en analyseer je de impact van wijzigingen op de contractafspraken.
  • Volg en analyseer je het zorginkoopbeleid van zorgkantoren, zorgverzekeraars en gemeenten.
  • Adviseer je directie en bestuur over (strategische) kansen en ontwikkelingen.
  • Werk je in een collegiale sfeer met korte communicatielijnen.

Wat neem je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO+/Academisch opleiding bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, gezondheidswetenschappen of een vergelijkbare studie;
  • Je beschikt over ruime ervaring met relatiebeheer en het voeren van

onderhandelingen opgedaan bij een zorginstelling, zorgkantoor of zorgverzekeraar;

  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen en bent cijfermatig sterk;Je kan zowel tactische en strategische vraagstukken beantwoorden, maar bent ook in staat om operationele taken te uit te voeren waar nodig;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent proactief en een prettige partner in de samenwerking;
  • Je bent verbindend, kijkt over grenzen heen, neemt eigenaarschap en bent resultaatgericht, met aandacht voor het proces en relatie.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een contract voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
  • Een werkweek van gemiddeld 28-36 uur. Arbeidsduur en werkdagen zijn bespreekbaar;
  • Een bruto maandsalaris in FWG 60 (minimaal €3.923,- bruto per maand en maximaal €5.746,- bruto per maand op basis van 36 uur per week) of FWG 65 (minimaal €4.457,- bruto per maand en maximaal €6.716,- bruto per maand op basis van 36 uur per week) van cao-ziekenhuizen. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring;
  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag en eindejaarsuitkering conform Cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op diverse uitjes, interessante workshops en cursussen, evenals andere initiatieven voor Zuyderland-medewerkers zoals loopbaanadvies en diverse opleidingsmogelijkheden.
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering via PFZW.
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering bij CZ, IZZ of Menzis en diverse verzekeringen via Centraal Beheer/AON.
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering via Loyalis.

Welkom in het team

Zuyderland is een grote zorgorganisatie met bevlogen medewerkers die elke dag de beste zorg leveren aan patiënten en cliënten; vanaf de geboorte tot aan de laatste levensfase. Als de grootste werkgever van Limburg biedt Zuyderland zorg in de gehele zorgketen; waarbij Zuyderland Cure (medisch centrum en GGZ) en Zuyderland Care (zorgcentra, thuiszorg en huishoudelijke hulp) nauw met elkaar samenwerken.

Zuyderland spant zich, gefundeerd in een financieel gezonde en duurzame organisatie, in voor de ‘de beste zorg, zo thuis mogelijk’. Zo thuis mogelijk betekent ‘thuis bij de patiënt’ maar als opname onvermijdelijk is, ‘in een zo gastvrij mogelijke omgeving’ waarin de patiënt zich zo veel mogelijk thuis voelt. De strategie voorziet in de doelstelling om de groei van de zorgkosten te beteugelen door in te zetten op gerichte samenwerking in de zorgketen. Eén van de sleutelwoorden is verbinding; tussen Care en Cure en met ketenpartners in de regio.

Het expertiseteam Zorgverkoop is onderdeel van de stafafdeling Financiën en Control en verantwoordelijk voor het relatiebeheer en het afsluiten contracten met zorgkantoren, zorgverzekeraars en gemeenten. Het verkoopteam werkt in hoge mate zelfstandig waarbij binnen het team de planning, prioritering en voortgangsbewaking wordt vormgegeven. Daarmee draagt het expertiseteam ook gezamenlijk de verantwoordelijkheid om tot een goed resultaat te komen. Jouw inzet en opstelling hierin is van groot belang en er is veel ruimte voor jouw vakkundigheid, talent en initiatieven.

Meer weten?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.?