Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: ANIOS SEH (36 uur)

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij klaar voor een vliegende start van jouw loopbaan?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste arts assistenten SEH!

De functie

Als ANIOS SEH werk je in een perifeer ziekenhuis waar op de SEH geen specialisme gebonden arts assistenten werken. Je ziet dus alle patiënten categorieën en wordt 24 uur per dag begeleid door een ervaren SEH arts. Je gaat hierbij patiëntgericht te werk en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je stelt je empathisch op en je hebt goede communicatieve vaardigheden. Wij bieden jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en kennis en ervaring op te doen binnen het spoedplein. Je krijgt daarom ook de mogelijkheid om op de eerste hart hulp te werken.

Er wordt gewerkt met een zelfroostersysteem. Alle arts assistenten maken in onderling overleg hun eigen rooster en hebben iedere twee weken onderwijs. Dit maakt dat je flexibel kunt werken en zelf in beheer bent van je werk en prive.

Jouw nieuwe werkplek

Het Laurentius ziekenhuis is een algemeen, level 3 ziekenhuis in de regio midden Limburg.

Je komt te werken in het blok acuut & PAAZ. Hieronder vallen het Moeder en Kind centrum (MKC), Gynaecologie, Intensive Care (IC), Acute Opname Afdeling (AOA), het Transferbureau, de Spoedeisende Hulp (SEH) en de PAAZ. Het management van het cluster bestaat uit één clustermanager, 7 teamleiders en 1 medisch managers. Actueel binnen de acute zorg van het Laurentius ziekenhuis is de samenwerking met de huisartsen gevestigd in de gezamenlijke Spoedpost bij de SEH. Er zijn korte lijnen met de huisartsenpost en je bent in je werkzaamheden deels ook verantwoordelijk voor het proces van Meditta spoedpost.

Daarnaast ook de intensieve samenwerking met de SEH artsen van VieCuri, die het komende jaar nog meer vorm zal krijgen.

Samenwerken

De afdeling wordt gekenmerkt door een prettige en positieve werksfeer waarbij respect en openheid als uitgangspunten gelden. Hierbij is er een uitstekend leer- en werkklimaat met veel ruimte voor ontplooiing.

Je komt te werken in een jong en gedreven team waar ook humor en het teamgevoel een belangrijk aspect is. Er worden regelmatig teamactiviteiten georganiseerd.

Wat vragen wij van jou?
• Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts;
• Je bent BIG geregistreerd;
• Er zijn verschillende startdata mogelijk in overleg.

Studeer je binnenkort af, dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren! De startdatum is dan afhankelijk van je BIG registratie.

Wat krijg je daarvoor terug?
• Inschaling in FWG 65 volgens cao ziekenhuizen vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
• Fulltime functie voor 36 uur per week;
• Een contract voor de duur van 1 jaar.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie neem dan contact op met Nancy Dohmen, teamleider, telefoonnummer +31 6 29319496. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, +31 6 46241184