Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Ziekenhuisapotheker

Werkgever:Laurentius Ziekenhuis
Plaats:Roermond

Zoek jij een dynamische functie met een combinatie van vakinhoud en aansturing binnen de Klinische Farmacie?

Vanwege herverdeling van aandachtsgebieden zijn we op zoek naar een enthousiaste collega ziekenhuisapotheker, die zich als lid van de vakgroep Klinische Farmacie wil inzetten voor de farmaceutische (patiënten)zorg in ons ziekenhuis.

Wat ga je doen en waar ga je werken?

Je bent verantwoordelijk voor diverse taken binnen enkele aandachtsgebieden van de Klinische Farmacie. Invulling van de aandachtsgebieden wordt in overleg met de leden van de vakgroep vastgesteld, waarbij rekening wordt gehouden met eenieders affiniteit en expertise. Hierbij valt te denken aan aandachtsgebieden zoals digitalisering, VTGM, geneesmiddelendistributie en medicatiebegeleiding.

Als ziekenhuisapotheker draai je ook klinische dagdiensten en bereikbaarheidsdiensten. Daarnaast neem je deel aan diverse in- en externe commissies en werkgroepen.

Onze missie is: “Met trots uw partner in de zorg rond medicatie: betrouwbaar, zichtbaar en dichtbij”.

De afdeling Klinische Farmacie is patiëntgericht, professioneel georiënteerd en beschikt over een klinische en een poliklinische apotheek “Apotheek Laurentius Kwartier” (24-uurs apotheek).

De klinische afdeling verzorgt samen met de poliklinische apotheek de farmaceutische dienstverlening in de regio Midden-Limburg en een aantal zorginstellingen door geheel Limburg.

De poliklinische apotheek levert (specialistische) farmaceutische zorg voor patiënten in de regio, ook buiten kantoortijden en vormt samen met het ASP een brug naar de regio.

Binnen de Klinische Farmacie werken circa 85 medewerkers, (circa 62 fte), waaronder drie ziekenhuisapothekers, drie poliklinische apothekers, een ANIOS en één ApIOS. De afdeling wordt gekenmerkt door een prettige en positieve werksfeer, waarbij respect, openheid en een veilig leer-en werkklimaat hoog in het vaandel staan.

De komende jaren staan in het teken van, innovatie, verdere vormgeving van visie en missie en diverse andere ontwikkelingen binnen ons ziekenhuis. Voor de Klinische Farmacie betekent dit ook uitbreiding van een aantal activiteiten. Onze speerpunten voor de komende periode zijn specialistische patiëntenzorg, medicatieveiligheid en doelmatig geneesmiddelengebruik.

Voor een aantal backoffice activiteiten bestaat een samenwerkingsverband met ziekenhuizen in de regio.

Wat vragen wij van jou?
• Een afgeronde opleiding tot ziekenhuisapotheker (of bijna afgerond);
• Je bent flexibel, kan goed samenwerken en gaat open-minded te werk;
• Je weet medewerkers te motiveren en neemt op coachende wijze de medewerkers mee in de ontwikkelingen van onze dynamische organisatie;
• Je bent een stevige gesprekspartner en daarbij in staat om op overtuigende wijze de visie van de afdeling uit te dragen;
• Je bent pro-actief en communiceert prettig en motiverend.

Wat krijg je daarvoor terug?

Wij bieden jou een afwisselende en veelzijdige functie in een ziekenhuis dat volop in beweging is. Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als ziekenhuisapotheker.
• Een hecht team van 6 (ziekenhuis) apothekers met een gezonde dosis humor en gezelligheid;
• Salaris tussen €7.299 - €10.962 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 80). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier;
• Voor de bereikbaarheidsdiensten krijg je tijd voor tijd en een toeslag;
• Een functie voor minimaal 24 uur per week;
• Een arbeidsovereenkomst voor de duur van minimaal één jaar. Bij gebleken geschiktheid kan
• Het ziekenhuis is goed bereikbaar per trein (5 minuten lopen vanaf het station), bus of auto;
• Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
• Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving GoodHabitz;
• Collectieve korting op een ziekenkostenverzekering (IZZ);
• Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis);
• Naar keuze deelname aan personeelsvereniging met ruim 20 verschillende activiteiten per jaar en kortingen op sportcontracten, cursussen, workshops enz;
• 8,33% vakantiegeld;
• 13e maand (8,33% eindejaarsuitkering).

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met mevrouw K. Waizy, gevestigd ziekenhuisapotheker/medisch manager, telefoonnummer 06-46115230.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Indien je aan de eisen voldoet, nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak.