Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verzorgende IG / Verzorgende C / Helpende Zorg en Welzijn KSW Aldenhof

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Born

Bij ons staat goede zorg centraal, waar persoonlijke betrokkenheid en professionele expertise hand in hand gaan met warmte en aandacht. Ben jij op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een kleinschalige afdeling? Wil je dagelijks worden uitgedaagd om, met jouw kennis en toewijding, het beste voor onze bewoners te betekenen? Dan nodigen we je van harte uit om ons deskundige team van KSW in Zorgcentrum Aldenhof te Born te versterken.

Maak het verschil samen met ons! We zijn op zoek naar een Verzorgende IG, Verzorgende C en Helpende Zorg en Welzijn. Spreekt dit jou aan? Twijfel dan niet en laat ons weten dat je interesse hebt in deze leuke en uitdagende functies!

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Jouw nieuwe baan

Als onderdeel van een gedreven team zet je je dagelijks in om bewoners te helpen het beste uit het leven te halen. Met jouw zorg en begeleiding, afgestemd op het zorgplan, draag je direct bij aan hun lichamelijk en geestelijk welzijn. Je ondersteunt bij het verstrekken van medicatie en speelt een cruciale rol in het signaleren van veranderingen, waarbij je niet alleen rapporteert, maar ook direct actie onderneemt. Er zijn regelmatig klinische lessen, cliënt- en casuïstiekbesprekingen naast gedragsvisites.

In een team waar de bewoner centraal staat, weet jij uitstekend samen te werken en zelfstandig te handelen wanneer nodig. Je bewaakt je eigen grenzen en levert een positieve bijdrage aan het behalen van de teamdoelen. Met een oplossingsgerichte houding zorg je samen met je collega’s voor uitstekende zorg.

Wat neem je mee?

Je hebt een zorghart ? en wilt graag een stapje extra doen voor onze cliënten.

  • Voor de functie van Verzorgende IG ben je het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.
  • Voor de functie van verzorgende C ben je in het bezit van het diploma Verzorgende C/ Individuele Zorgverlening of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.
  • Om als Helpende Zorg en Welzijn aan de slag te gaan, die je in het bezit te zijn van het diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) of een vergelijkbaar diploma, bijvoorbeeld MDGO-VZ.

Wie je verder bent, wat je kan en wat je wilt? Dat bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een contract voor bepaalde tijd;
  • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 24 tot 32 uur per week. Er wordt gewerkt in onregelmatigheidsdiensten diensten;
  • Helpende Zorg en Welzijn: FWG 25 (minimaal € 2.429, - bruto per maand en maximaal € 3.125, - bruto per maand op basis van 36 uur per week).

    Verzorgende C: FWG 30 (minimaal € 2.429, - bruto per maand en maximaal € 3.278, - bruto per maand op basis van 36 uur per week).

    Verzorgende IG: FWG 35 (minimaal € 2.429, - bruto per maand en maximaal € 3.440, - op basis van 36 uur per week);
  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%);

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Salarisinschaling op basis van CAO Ziekenhuizen.
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis);
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyaliz);
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen;
  • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers: veel voordelen vanuit ons interne programma ‘Jij doet ertoe’, maar ook kortingen bij bekende winkels en webshops en ontdek nog veel meer!

Welkom in het team

Op deze afdeling werken we kleinschalig, en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de zorg voor onze cliënten. Het team bestaat uit diverse medewerkers, zoals verpleegkundigen, verzorgenden, afdelingsassistenten, medewerkers cliëntgebonden schoonmaak. Dankzij goede onderlinge communicatie en een heldere roosterplanning zorgen jullie voor de nodige aandacht en rust voor zowel de cliënten als hun families.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Mirjam Budding (Unitmanager), via 06-12403202.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.