Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG Verpleegunit

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Beek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

De Verzorgende IG die we zoeken voor de locatie Verpleegunit Beek gaat aan de slag binnen een voorziening voor ouderen met dementie die intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Bij het kleinschalig wonen op deze locatie staan veiligheid, geborgenheid en welzijn centraal. Wil jij als Verzorgende IG aan de slag op deze locatie?

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG ben je klantgericht, initiatiefrijk en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van zorg conform de zorgleefplannen met inachtneming van richtlijnen en protocollen. Hierbij help je de cliënt het maximale uit het leven te halen. Je hebt tevens een observerende rol ten opzichte van de cliënten om zo veranderingen in de lichamelijke en/of psychische toestand of in de behoefte aan zorg en/of dienstverlening, te signaleren. Het toedienen van medicatie en toezien op het juiste gebruik hiervan, is ook een belangrijke verantwoordelijkheid die je draagt. Voor jou is het vanzelfsprekend om te werken vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij ruimte is voor eigen ideeën, verbeteringen en feedback. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team waar de cliënt centraal staat. Jij levert in ons team ook een positieve bijdrage om de teamresultaten te behalen en te verbeteren.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
  • Je hebt van nature affiniteit om ouderen te begeleiden en te verzorgen.
  • Klantgericht, enthousiast, flexibel, betrokken, verantwoordelijkheidsgevoel, teamspeler en oplossingsgerecht zijn belangrijke kernwaarden.
  • Je hecht waarde aan huiselijkheid en geborgenheid.
  • Het is van belang dat je jezelf kunt inleven in de cliënt.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Er is vacatureruimte voor 2 personen.
  • De arbeidsduur ligt tussen 28 en 36 uur per week en is in overleg bespreekbaar. Je bent flexibel qua diensten, een vaste vrije dag is bespreekbaar.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 35 (minimaal 2.028 euro bruto en maximaal 2.972 euro bruto per maand op basis van 36 uur per week). Indien je de scholing tot Eerst Verantwoordelijke Contactverzorgende hebt behaald, wordt je ingeschaald in FWG 40 (minimaal 2.134 euro bruto en maximaal 3.160 euro bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anke Cleven, Unitmanager, via e-mailadres a.cleven@zuyderland.nl of via telefoonnummer 06-06-83043365.


Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.