Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verzorgende IG / EVC verzorgingshuisafdeling Gebrookerhaof

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Echt

Zoek jij als verzorgende IG een uitdagende, nieuwe werkplek binnen een verzorgingshuissetting waar kleinschalig gewerkt wordt en beschik je over voldoende lef en enthousiasme?

Lees dan snel onze vacature en reageer! We verwelkomen je graag binnen ons dynamische team.

Welkom in het team

Afdeling Gebrookerhaof binnen Zorgcentrum de Egthe in Echt is een warme verzorgingshuisafdeling waar zorg verleend wordt aan 42 bewoners. Samen met een groot team van collega’s, dat over de drie etage werkzaam is, zorg je dagelijks voor een prettige leef- en woonomgeving van onze bewoners waarbij hun wensen en de behoeften centraal staan en we proberen de eigen regie zo lang en zo veel mogelijk in eigen handen van de bewoner te houden.

Je komt als nieuwe medewerker terecht in een dynamisch team dat nog volop in ontwikkeling is en waar veel ruimte is voor eigen ontwikkeling en groei. Je zult je er als nieuwe medewerker snel thuis voelen.

Jouw nieuwe baan

  • Als Verzorgende IG coördineer je zelfstandig de zorg rondom de bewoners met het zorgleefplan als leidraad en coach en begeleid je zorgcollega’s daar waar nodig. Met jouw expertise en inzet bied je onze bewoners “de beste zorg, zo thuis mogelijk” waarbij de individuele wensen en behoeftes van de cliënt altijd centraal staan en deze zoveel mogelijk de eigen regie blijft behouden;
  • Naast de dagelijkse verzorgende taken voer je ook verpleegtechnische handelingen uit, signaleer je gezondheidsproblemen en overleg je met andere zorgprofessionals (zoals de specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundige of fysiotherapeut);
  • Indien je de scholing tot Eerst Verantwoordelijke Contactverzorgende hebt afgerond of bereid bent deze op korte termijn te volgen, kan deze verantwoordelijkheid toegevoegd worden aan je takenpakket.

Wat neem je mee?

  • Je bent een vakkundige verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG, MDGO-VIG (niveau 3);
  • Je bent communicatief sterk, geduldig en een doorzetter. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent ondernemend en denkt in mogelijkheden.
  • Je vindt het een uitdaging om elke dag het beste uit jezelf te halen en bent in staat om anderen te prikkelen om dat ook te doen;

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een werkweek van minimaal 24 en maximaal 36 uur per week waarbij het exact aantal contracturen in overleg wordt bepaald. Je werkt in flexibele diensten, voorkeuren (vb. vaste vrije dag) zijn bespreekbaar.
  • Salaris volgens CAO Ziekenhuizen, Verzorgende IG in FWG35 (minimaal €2.279 bruto per maand en maximaal €3.276 bruto per maand op basis van 36 uur per week) en Eerst Verantwoordelijke Contactverzorgende in FWG 40 (minimaal €2.391 bruto per maand en maximaal €3.484 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen via Centraal Beheer/AON;
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz);
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met onder andere kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen;
  • Tal van carrière en ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze brede organisatie en gratis initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.
Interesse?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer op deze vacature’. Voor informatie kun je contact opnemen met Len Corbeij, Unitmanager, via l.corbeij@zuyderland.nl Voor vragen rond het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Recruitment Coördinator Nathalie Herben via 06-82853197 (ook whatsapp) of n.herben@zuyderland.nl

Meer weten?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.