Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende C

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Echt

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor afdeling ’t Pejjerhoes in Echt, kleinschalig wonen voor psychogeriatrische cliënten, zijn we momenteel op zoek naar 2 Verzorgenden C / Individuele Zorgverlening.

Jouw toekomstige afdeling

In ‘t Pejjerhoes ontfermen wij ons met gespecialiseerde zorg over mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Soms is er ook sprake van een afname van motorische functies en een vermindering van de sociale redzaamheid. In onze groepswoningen voor psychogeriatrische cliënten leveren wij zorg volgens het principe van ‘kleinschalig wonen’. Zes cliënten delen een woning onder begeleiding van een verzorgende, waarbij ze een eigen slaapkamer hebben en een gezamenlijke woonkamer en keuken, net als thuis. Wij stimuleren cliënten om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden. Onze activiteiten sluiten dan ook aan bij de interesses en het dagelijkse leven van de cliënt. ’t Pejjerhoes maakt onderdeel uit van de Egthe en beschikt over vijf woningen op de begane grond, een ruimte voor dagopvang en 32 zorgwoningen voor mensen met een zorgindicatie.

Wat ga je doen?

 • Je helpt de cliënt het maximale uit het leven te halen. Door de dagelijkse zorg draag je bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van de cliënt.
 • Je verricht verzorging en begeleiding bij de cliënten op basis van het zorgleefplan en assisteert bij het verstrekken van medicatie.
 • Je signaleert veranderingen, rapporteert en zet de juiste acties uit.
 • Je maakt onderdeel uit van een super team waar de cliënt centraal staat. In het team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.
 • Je stelt de cliënt centraal. Hierin ga je afstemmings- en oplossingsgericht te werk. Samen met je team lever je excellente zorg- en dienstverlening op basis van heldere doelen en kaders.

Wie ben jij?

 • Je bent een vakkundig gediplomeerd verzorgende C.
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel en communicatief sterk.
 • Je bent ondernemend en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met snel wijzigende situaties.
 • Verder is het essentieel dat je goed kunt samenwerken.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd bij de grootste werkgever.
 • De arbeidsduur bedraagt 28-36 uur per week en is in overleg bespreekbaar.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 25 (minimum 2.279 euro en maximum 2.975 euro bruto per maand op basis van 36 uur).

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Hof, Unitmanager, telefoonnummer 06-12405864. Voor vragen rond het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Recruitment Coördinator Nathalie Herben via 06-82853197 (ook whatsapp) of n.herben@zuyderland.nl

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.