Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige - Verpleegkundige dienst (avond/nacht)

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Echt

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben je op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan als verpleegkundige waarin je elke dag opnieuw uitgedaagd wordt om met jouw verpleegkundige expertise en actieve inzet onze bewoners de best passende zorg te geven? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Voor onze Verpleegkundige dienst in regio Noord (Echt-Susteren) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakkundige verpleegkundige die ons afdelingsteam komt versterken in de avond- én nachtdienst en over de regio heen willen werken. Er wordt gekeken door een bril van mogelijkheden en de cliënt wordt hierbij echt centraal gezet.

Wat ga je doen?

  • Als verpleegkundige binnen ons team kun je laten zien waar je goed in bent en écht doen waarvoor je bent opgeleid. De zorgvraag van onze bewoners wordt steeds complexer waarbij de vakkundige verpleegkundige blik van jou zeer belangrijk en leidend is.
  • Jij voert zelfstandig de regie over je eigen werkzaamheden en coacht en begeleidt je zorgcollega’s daar waar nodig. Je “spart” regelmatig met je collega verpleegkundigen en de behandelaren waarbij gezamenlijk gezocht wordt naar de best passende zorg.
  • Als verpleegkundige binnen onze afdeling zorg je voor vroegdiagnostiek en ondersteuning in (complexe)zorgsituaties. Je neemt deel aan de uitvoering van de dagelijkse zorg en voert verpleegtechnische interventies uit.
  • Je adviseert met betrekking tot de uitvoering van de (zorg)werkzaamheden vanuit je verpleegtechnische expertise. Hierin heb je, vanuit je deskundigheid, tevens een signalerende en coachende rol.
  • Je monitort, vanuit verpleegtechnische expertise, de afstemming tussen de verschillende disciplines, diensten en overige betrokkenen bij het zorg- en dienstenproces.
  • Je levert een bijdrage in de deskundigheidsbevordering van zorgcollega's en leerlingen.

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal in het bezit van een mbo-diploma verpleegkunde niveau 4 (BIG geregistreerd).
  • Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van psychosociale begeleiding, deskundigheidsbevordering, consultatie en onderzoek.
  • Je draagt zorg voor het bijhouden van de vakbekwaamheid v.w.b. voorbehouden en risicovolle handelingen.
  • Je hebt noodzakelijke kennis van en inzicht in procedures, protocollen en werkwijzen van de eigen en andere afdelingen en draagt hierdoor bij aan patiëntveiligheid.
  • Je volgt in- en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied, verkent hierbij mogelijkheden en/of consequenties voor het zorggebied en beoordeelt deze op relevantie en bruikbaarheid in de praktijk.

Wat bieden wij?

  • In eerste instantie een jaarcontract, daarna uitzicht op onbepaalde tijd.
  • Een contract voor 20 tot 36 uur per week (exact aantal uur per week is bespreekbaar).
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 45 (minimaal €2.554- bruto per maand en maximaal €3.468,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Hof, unitmanager, telefoonnummer 06-12405864.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.