Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Wiskunde voor 0,6 fte

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wellantcollege, Helicon Opleidingen en CITAVERDE College zijn vanaf augustus 2021 samen verder gegaan onder de naam Yuverta. Door onze krachten te bundelen, blijven we kleinschalig en persoonlijk onderwijs in de regio aanbieden. Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collega’s verspreid over onze 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij. Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met thema’s die er toedoen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio. Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf? Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst! Voor onze locatie Roermond, zijn wij op zoek naar een:

Docent Wiskunde voor 0,6 fte

Wat ga je doen?

Je verzorgt onderwijs in het VMBO. Samen met jouw collega’s ontwerp je een samenhangend en uitdagend onderwijsaanbod, waarmee je onze leerlingen uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen! Je coacht de leerlingen en past diverse didactische methoden en werkvormen afwisselend en actief toe. Je houdt de leervorderingen bij, beoordeelt werkstukken, verslagen, toetsen, (school)examens.

Wie ben je?

  • je beschikt over een 2e graads onderwijsbevoegdheid Wiskunde, of je bent bereid deze te halen;
  • je hebt relevante werkervaring in het onderwijs en/of in het werkveld;
  • je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • je bent innovatief, proactief, stressbestendig, zelfstandig, flexibel en motiverend;
  • ervaring met en kennis van projectmatig werken en onderwijsontwikkeling is een pré;
  • je bent in het bezit van goed ontwikkelde ICT-vaardigheden.

Wat kun je van ons verwachten?

  • een tijdelijke aanstelling bij Yuverta tot 1-8-2022 met uitzicht op verlenging;
  • arbeidsvoorwaarden conform CAO MBO;
  • salaris conform carrièrepatroon LB CAO MBO.
Interesse?

Is deze vacature voor jou geschreven? Mail dan vóór 13 november a.s. je cv en motivatiebrief naar hr-citaverde@yuverta.nl Vermeld s.v.p. de functienaam en vacaturecode: RO21 in je reactie. Wil je eerst meer weten? Kijk op www.yuverta.nl en onze social mediakanalen of neem contact op met Marion van Kempen, Schoolleider VMBO Roermond, telefoonnummer 0475-346346 Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van het dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen. Acquisitie t.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.