Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent loonwerk (groen, grond, infra)

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Je gaat onze studenten voorbereiden op hun plek in de maatschappij. Als Docent Loonwerk bij Yuverta speel je een essentiële rol in het onderwijzen en begeleiden van studenten die een passie hebben voor de agrarische groene wereld en daarbij in het bijzonder met loonwerk om zo diverse werkzaamheden uit te voeren met agrarische cultuurtechnische machines. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verzorgen van inspirerende en innovatieve lessen op het gebied van agro, groen, grond en infra waar het loonbedrijf zich mee bezig houdt. Je creëert een uitdagende leeromgeving waarin studenten hun kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen en zorgt voor activerende lessen. Je gaat op een positieve manier om met de studenten en met hun feedback en weet jouw benadering en lessen hierop aan te passen. Jij bent de docent die door jouw aanpak onze studenten weet te boeien en hen laat ervaren wat er allemaal komt kijken bij de werkzaamheden in en rondom groen, grond en infra met behulp van machines zoals tractoren met bijbehorende machines die te maken hebben met de sector, ook grondverzetmachines horen hier bij.

Jij als docent loonwerk

Je bent niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk. Je draagt bij aan de ontwikkeling van studenten en helpt hen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Daarom ben je iemand die coachend begeleiding kan geven aan studenten en hen kan motiveren net dat stapje extra te zetten. Binnen onze school ben je een betrokken collega die een bijdrage levert aan de positieve werksfeer en je bent gedreven om actief mee te bouwen aan onze school, waarbij je passie hebt voor de studenten. Als loonwerk docent ben je technisch onderlegd en heb je affiniteit met machines die gericht zijn voor agrarisch en cultuurtechnisch loonwerk, je kan het gebruik hiervan snel eigen maken en verzorgt mede onderhoud aan het praktijk materieel van Yuverta. Verder zoeken we iemand die:

  • bij voorkeur een instructeurslicentie als loonwerker heeft op minimaal niveau 4 en ambieer je een doorgroei naar docentschap;
  • een bevoegdheid heeft voor het lesgeven op het mbo (PDG), hiervoor in opleiding is of bereid is deze te halen;
  • helpt zijn/haar eigen vak te ontwikkelen, innovatief is en over de grenzen van zijn/haar eigen vak verbinding maakt, waarbij samenwerking met andere locaties van Yuverta essentieel is zonder de eigen identiteit te verliezen;
  • die praktische opdrachten mee kan ontwikkelen t.b.v. van de student en die ook toepasbaar zijn tijdens het regio-leren bij de bedrijven of projecten;
  • een snelle netwerker in de praktijk is en die nieuwe praktijkopdrachten kan binnenhalen.

Yuverta mbo Roermond

Yuverta mbo Roermond is een uitdagende, gezellige, sfeervolle, collegiale en dynamische school. Onze collega’s creëren een uitdagende omgeving waarbij de studenten centraal staan en wij hen continu uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn een opleiding die staat voor collegialiteit, we doen het écht samen. Naast groepsgroei, is de individuele ontwikkeling van essentie, de YU van Yuverta staat niet voor niks voor “you”.

Als je bij ons komt te werken, word je onderdeel van een team waarin enthousiasme, betrokkenheid voor de student en elkaar centraal staat. We staan met zijn allen voor “gewoon goed onderwijs” en willen een fantastische schooltijd voor onze studenten.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een gezellig en informele werkomgeving waar veel aandacht en ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 3.431 en maximaal € 5.078 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Verder bieden wij:

  • een 13e maand;
  • een groot aanbod aan trainingen en cursussen vanuit onze Yuverta Academy;
  • een reiskostenregeling met een volledige reiskostenvergoeding van reizen met het OV.

Over de arbeidsomvang gaan we graag in overleg; tussen de twee en vier dagen is bespreekbaar.

Lijkt het je wat?

Ben je enthousiast over deze functie en wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze studenten? Solliciteer dan via de sollicitatieknop onder aan deze pagina. Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met onze senior opleidingsmanager Olaf Krings o.krings@yuverta.nl (niet gebruiken om te solliciteren). Heb je vragen over de procedure, dan kun je contact opnemen met Thijs Jonker, corporate recruiter via t.jonker@yuverta.nl (niet gebruiken om te solliciteren).