Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Manager Renovatie & Service

Werkgever:Wonen Limburg
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zijn momenteel op zoek naar een

Manager Renovatie & Service 36 uur per week

Bij Wonen Limburg thuis

Wij geloven in de kracht van een dynamisch team, dat zich aanpast aan de omstandigheden. Jouw persoonlijke specialisme verrijkt je collega’s. En andersom, want onze kracht zit in optimaal samenwerken. Met 250 medewerkers en beheer over circa 26.000 woningen en 3.000 eenheden overig maatschappelijk vastgoed, zijn we de grootste woningcorporatie van Limburg. Dat brengt een enorme verantwoordelijkheid met zich mee, waar al onze medewerkers zich bewust van zijn. Of je nu werkt in het Wonen Limburg Huis in Roermond of vanuit een van onze buurtwinkels verdeeld over de provincie. De mens staat bij ons altijd centraal en ons vastgoed is geen doel, maar een middel. Daarbij ligt de focus op onze primaire doelgroep: mensen die ondersteuning nodig hebben bij het voorzien in hun huisvesting. Wij streven naar een thuis voor iedereen, iets dat verder gaat dan alleen een dak boven je hoofd.

Je zorgt voor een optimale dienstverlening en integrale (keten)samenwerking

Als Manager Renovatie & Service werk je binnen de stuurlijn Bedrijfsvoering. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een integrale aanpak om het dienstverleningsniveau op het gebied van onderhoud en renovatie te vernieuwen en optimaliseren. Daarnaast is het ontwikkelen van een strategisch ketensamenwerkingsconcept één van de belangrijkste aandachtspunten. Dagelijks ben je bezig met de aansturing van de afdeling Renovatie & Service. Je bent de bindende factor tussen de rest van de organisatie en draagt zorg voor integrale samenwerking. Rapporteren doe je aan de Directeur Bedrijfsvoering. Om adequaat in te kunnen spelen op de servicebehoeften van (potentiële) gebruikers van het vastgoed, volg je ook doorlopend trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Je hebt met een veelzijdige doelgroep te maken, wat vraagt om inlevingsvermogen en het actief betrekken van een ander. Je vindt makkelijk je weg binnen de organisatie en stemt regelmatig af, waarbij je in staat bent anderen mee te nemen en te enthousiasmeren voor het gedachtegoed van ketensamenwerking, onderhoud en renovatie. Je zoekt kansen en komt met creatieve initiatieven. Vernieuwing, verbetering en hospitality zijn vanzelfsprekendheden voor je. Je bent niet alleen zelf resultaatgericht, maar weet ook je collega’s te inspireren en te motiveren om tot concrete resultaten te komen.

En je hebt in ieder geval

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding en bij voorkeur een Academisch werk- en denkniveau.
  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring.

Standplaats

Je werkt vanuit een vaste thuisbasis, het Wonen Limburg huis in Roermond.

Voor wat, hoort wat

Het salaris is ingedeeld, afhankelijk van kennis, ervaring en inzetbaarheid, binnen functieschaal M in de CAO voor Woondiensten en bedraagt maximaal € 6.811,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Verder zijn eigentijdse arbeidsvoorwaarden van toepassing en is er volop ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Ben jij degene die we zoeken?

Denk je op basis van het bovenstaande een geschikte kandidaat te zijn? Dan nodigen we je uit het digitale sollicitatieformulier op deze website in te vullen (www.werkenbijwonenlimburg.nl) of stuur je schriftelijke motivatie met CV naar peno@wonenlimburg.nl Een selectie assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Wil je eerst graag aanvullende informatie? Neem dan contact op met Stephan Theunissen, Directeur Bedrijfsvoering op telefoonnummer 088 - 385 02 39 of met Hans van Eersel, Hoofd P&O op telefoonnummer 088 – 385 03 58

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld