Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Installatieoperator A

Werkgever:Waterschapsbedrijf Limburg
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Installatieoperator a

Installatieoperator a

Afdeling Productie (1 FTE)

Team Regio Zuid

'Kwaliteit, daar doe je het voor!...'

DIT DOE JIj

Als Installatieoperator A maak je deel uit van de afdeling Productie, team regio Zuid binnen de sector Operatie & Onderhoud. Team regio Zuid zijn onze rioolwaterzuiveringsinstallaties vanuit Susteren naar het zuiden van onze Provincie. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het totale proces van onze rioolwaterzuiveringsinstallaties in jouw regio: voor de voortgang, de kwaliteit en de veiligheid. Het vak operator kent voor jou geen geheimen. Je bewaakt het proces, verricht metingen en lost storingen op. Dat doe je in nauwe samenwerking met de collega's van de Centrale Regie Kamer, waar alle processen in de gaten worden gehouden, en het team Sliblijn, verantwoordelijk voor 'de sliblijn'. Dit zijn onze slibontwateringen en de slibdroger. Als operator bij 'de Waterlijn' controleer je apparatuur en voert klein onderhoud en kwaliteitscontroles uit. Uiteraard neem je zelfstandig beslissingen bij het voorbereiden, bedienen, starten en stoppen van de apparatuur en het proces. Je bent altijd te vinden voor de nieuwste technische snufjes en innovatieve technologieën en doet je werk met passie voor water.

DIT BEN JIj

Je hebt een afgeronde MBO niveau 3 of Vapro B opleiding en uitgebreide kennis van proces- en zuiveringstechniek, wet- en regelgeving of bent bereid hierin opgeleid te worden. Je hebt kennis van relevante instructies, procedures, voorschriften, technische normen en richtlijnen en inzicht in de werking en functionele samenhang van de componenten van de apparatuur en het proces. Je bent ervaren in het uitvoeren van kwaliteitsmetingen en -controles en hebt inzicht in algemene bedrijfsvoering en vaktechnische ontwikkelingen. Tevens ben je analytisch, communicatief en klantgericht. In je werk straal je passie en plezier uit. Je bent een ambassadeur voor Waterschapsbedrijf Limburg.

DIT ZIJN WIj

water. Samen halen we er meer uit

Waterschapsbedrijf Limburg is een dochterbedrijf van Waterschap Limburg en zorgt op basis van de Toekomstvisie 2030 voor de realisatie van de transport en zuiveringstaak van afvalwater. Schoon water is niet vanzelfsprekend! Iedereen gebruikt dagelijks zo'n 130 liter water. Om te drinken, te douchen, het toilet door te spoelen, voor de afwas en de wasmachine. Ook bedrijven gebruiken en vervuilen water. Al dat water verdwijnt vervolgens in het riool. Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) transporteert het afvalwater van 500.000 Limburgse huishoudens en 30.000 bedrijven naar haar 17 rioolzuiveringsinstallaties. Na zuivering met de meest innovatieve en duurzame technieken geven we jaarlijks ca. 150 miljoen m3 als schoon water terug aan beken en rivieren. Het restproduct -ca 100.000 ton zuiveringsslib- wordt gedroogd en hergebruikt als brandstof. Zo krijgen gezuiverd water én zuiveringsslib weer een nieuwe bestemming en wordt de natuurlijke kringloop gesloten.

Waterschapsbedrijf Limburg staat voor de uitdagende opdracht om de bedrijfsvoering te innoveren en te verduurzamen. Binnen de organisatie is procesgericht werken het centrale uitgangspunt. Daarbij ligt de kracht in het denken vanuit de samenhang van de werkzaamheden en processen. Vanuit het groeiperspectief "Waterkracht" werkt Waterschapsbedrijf Limburg aan een organisatie-ontwikkelingstraject met de volgende doelstellingen:

  • Het versterken van de executiekracht;
  • Het versterken van de strategie- en innovatiekracht;
  • Het versterken van de samenwerking in de waterketen;
  • Een meer toekomstbestendige organisatie, flexibel en wendbaar.

Dat doen we samen met 200 collega's, want de waarde zit in mensen. Onze kernwaarden zijn ondernemerschap, klantgerichtheid en vakmanschap. Het eindresultaat: duurzame winst voor mens en milieu.

DIT BIEDEN WIj

'Werken én blijven leren'

Afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 2.929,-- bruto per maand (salarisschaal 6, conform cao) op fulltime basis, exclusief 20% van het bruto jaarsalaris Individueel Keuze Budget.

Waterschapsbedrijf Limburg heeft verder uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst. We kennen geen ploegendienst, wel heb je regelmatig wachtdienst.

SOLLICITEREn

Je gemotiveerde schriftelijke sollicitatie voorzien van een curriculum vitae ontvangen wij graag per mail via sollicitatie@wbl.nl vóór 20 augustus 2020.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Senior HR adviseur Remco Rops,+31 6 10921576. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jack Brorens, Productiespecialist via +31 6 57103625.