Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Beheer Grondzaken

Werkgever:Waterschap Limburg
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Word jij onze nieuwe medewerker beheer grondzaken?

Voor de realisatie van de projecten en het onderhoud hebben we vaak gronden in het gebied nodig. Het kopen en verkopen van vastgoed is een vak apart. Als medewerker beheer grondzaken werk je in team vastgoed. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van gronden die het Waterschap tijdelijk in eigendom heeft voordat deze worden ingezet in projecten of worden verkocht. En het beheren van de gevestigde kwalitatieve verplichtingen alsook de opstallen.

Jouw werk

  • Het regelen en organiseren van de uitgifte van gronden in pacht of overige ingebruikgeving en het hiervoor organiseren van een jaarlijkse tender/aanbesteding en toewijzing;
  • Toezicht houden op het gebruik van de verpachte en in gebruik gegeven gronden en opstallen;
  • Het beheren en uitgeven van jacht- en visrechten;
  • Het beheren van de gevestigde kwalitatieve verplichtingen alsook de recht van opstallen;
  • Inventariseren en bijhouden van te verkopen percelen en het organiseren (inclusief taxaties en prijsafspraken met kopers) van de verkopen van deze percelen;
  • Ondersteunende uitvoerende technische werkzaamheden binnen het team grondzaken, waaronder het beheren van de “vastgoed postbus” en de daarmee verband houdende omgevingsverzoeken alsook werkzaamheden zoals het inhoudelijk oppakken dan wel uitzetten van zaken binnen het team;
  • Intern en extern adviseren over vakinhoudelijke vraagstukken;
  • Leveren van input voor de beleidsvorming binnen het team.

Over jou

Je komt veel in contact met onze omgeving, daarom is het belangrijk dat je sociaal vaardig bent en in staat contacten te leggen met wederpartijen. Dat doe je op een correcte schriftelijke of mondelinge manier. Nauwkeurig en kwaliteitsgericht werken is van belang. Je kunt goed overweg met applicaties zoals Relatics, Geo-web. Je werkt veel zelfstandig en daarom is overzicht houden en prioriteiten stellen een van jouw sterke kanten. Maar ook in een team weet jij jouw collega’s te vinden voor overleg en om hen te adviseren.

Verder heb je:

  • een MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • een MBO opleiding met ervaring of een HBO opleiding op het vakgebied van landbouw, grondzaken, administratie, juridisch;
  • kennis van het landelijke gebied, weet wat er speelt op het vlak van landbouw, water, natuur;
  • Rijbewijs B.

Ons aanbod?

Het gaat om een structurele functie. Op basis van een 36-urige werkweek kun je rekenen op:?

?

  • een salaris tussen € 3492,- en € 4680,- bruto per maand (schaal 9);?
  • een Persoonsgebonden Basis Budget (PBB) van €6.000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden;?
  • ben je jonger dan 35 jaar? Dan kun je €12.000,- PBB besteden om je ambities en loopbaanplannen waar te maken;?
  • € 0,23 reiskostenvergoeding per kilometer óf 100% als je reist met het openbaar vervoer;?
  • € 3,- netto vergoeding voor elke dag die je thuis werkt.?

?

Ook ontvang je 21% individueel keuzebudget (IKB). Dit is inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Wil je bijvoorbeeld meer verlofdagen of laat je het liever uitbetalen? Je kiest zelf waaraan je dit budget besteedt. Je kunt flexibel werken en je tijd zelf indelen. Ons hoofdkantoor staat in Roermond, vlak bij het station en je kunt ook werken op onze locaties in Horst en Sittard óf vanuit jouw eigen huis.?

?

We nemen onze verantwoordelijkheid voor nu en later en willen zekerheid en veiligheid bieden op het gebied van waterbeheer. Daarvoor hebben we in 2024 en daarna extra collega’s nodig.?

?

Wij werken samen iedere elke dag aan droge voeten, veilige dijken, voldoende en schoon water. Jij draagt bij aan het mooier maken van de wereld. Een baan waar je trots op kunt zijn!

Over ons?

Waterschap Limburg is het jongste waterschap van Nederland, onze uitdagingen zijn groots! Dijkversterkingen, klimaatverandering, innovatie en duurzaamheid vormen de basis voor ons werk. Geen ander waterschap heeft een afwisselender gebied dan het onze: van zandgronden in het noorden tot het zuidelijke heuvelland. Van steden tot agrarische gronden en natuurgebieden. Waterkwaliteit is minder zichtbaar en tastbaar dan overstromingen of droogte, maar wel van groot belang en invloed op de kwaliteit van de leefomgeving van ons allemaal!?

?

Al onze collega’s verschillen van elkaar. Al die verschillen versterken elkaar. We horen graag wat jij toevoegt aan onze organisatie!?

Ga jij met ons de uitdaging aan om Limburg mooier en klimaatbestendig te maken voor de toekomst? Reageer dan op onze vacature!?

Maak werk van deze vacature?

Heb je vragen over het werken als medewerker beheer grondzaken bij ons waterschap? Je kunt deze stellen aan Bas Robberts via +31681337878.?Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Schakel dan met onze HRM-collega via hrm@waterschaplimburg.nl?

Jouw sollicitatie en CV ontvangen we graag vóór 29 april 2024 via IGOM (www.igom.nl).?

Wil je meer weten over werken bij Waterschap Limburg? Kijk dan eens op https://www.waterschaplimburg.nl/vacatures/?