Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: ICT Professional

Werkgever:Vekoma
Plaats:Vlodrop

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

ICT Professional

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een:

ICT Professional


Ben jij klaar voor de rit van je leven? Heb jij de ambitie om mee te bouwen aan een afdeling die groeit naar een servicegerichte organisatie? Wil jij je verder ontwikkelen als ICT professional? Stap dan in bij de achtbaan van Vekoma. Als ICT Professional ga je bij Vekoma aan de slag in een veelzijdige functie met veel mogelijkheden, waarbij je mede verantwoordelijk bent voor alle ICT activiteiten.

De afdeling ICT is aan het ontwikkelen naar een service gerichte organisatie. Je werkt mee aan de juiste ondersteuning voor de gehele organisatie. Je vervult een operationele rol bij het inrichten van systemen, applicaties en randapparatuur waarbij service aan de interne klant voorop staat. Word je al enthousiast?!

Wat ga je doen?

Je biedt ondersteuning, geeft instructie en advies aan de eindgebruikers omtrent het gebruik en de functionaliteiten van hard- en software gebaseerd op uitzoekwerk en (diepgaandere) ICT vraagstukken. Je voert de installatie van hard-, software en randapparatuur uit op de werkplekken en test de adequate werking ervan. Bovendien heb je de mogelijkheid om te ontwikkelen naar een rol waarbij je ondersteuning biedt op complexere vraagstukken van binnen de organisatie in benodigde systemen en applicaties.

Verder voer je (complexere) wijzigingen aan de ICT kantoorautomatiseringscomponenten zelfstandig en procesmatig uit (van aanname tot verslaglegging). Je denkt vanuit een proactieve rol mee om verbeteringen aan te dragen en al dan niet door te voeren binnen de (ICT) organisatie. Hierbij neem je actief deel in ICT gerelateerde projecten.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt minimaal een opleiding afgerond op MBO 4-niveau of HBO niveau (of je bent in de afrondende fase hiervan), bijvoorbeeld Bedrijfskundige Informatica of Business & IT.
  • Mocht je geen IT gerelateerde opleiding hebben afgerond en wel affiniteit hebben met IT, ben je ook welkom om te solliciteren.
  • Het is een pré als je ervaring hebt met ITIL.
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden uitvoeren.
  • Je kan goed omgaan met een dynamische werkomgeving en weet hierbij de stakeholders aangehaakt te houden.

Wat wij bieden:

Wij bieden een innovatieve en internationale omgeving die passie voor techniek uitademt. Onze medewerkers zijn met recht trots op wat zij ontwikkelen en bouwen. Wij helpen medewerkers ook na de start van hun nieuwe uitdaging om hun doelen te bereiken. Bij Vekoma is er echt aandacht voor jou; dit betekent ondersteuning, coaching en superfijne collega’s. Jouw inzet wordt goed beloond. Je krijgt een uitstekend salaris op basis van kennis- en ervaring.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Lieke van den Hombergh, HR Consultant jobs@vekoma.com

Interesse?

Mail dan je motivatiebrief en cv naar: jobs@vekoma.com

Wij zijn enthousiast om aan een samenwerking te beginnen!