Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Hoofdwacht, verantwoordelijke verpleegkundige avond- weekend en nacht

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Echt

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, daginvulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur.

Pergamijn is per direct op zoek naar een:

Hoofdwacht

1ste verantwoordelijke verpleegkundige avond - nacht en weekend

Aantal uren in overleg

Jouw werkomgeving;

De hoofdwacht is buiten kantooruren in de avond- nacht en weekenden aanspreekpunt voor ondersteuningsvragen van cliënten/medewerkers uit de cluster MVG/ASS, EMB/senioren en LVG/WMO. Op het gebied van ondersteuningsvragen van behandelaren (arts, gedragskundigen), bedrijfshulpverlening en storingen heeft de verantwoordelijke een coördinerende rol en mandaat om derden in te schakelen.

De hoofdwacht is Pergamijn breed georiënteerd en beschikt over een rijbewijs om zich over het hele werkgebied te kunnen verplaatsen. Je werkt nauw samen met de medisch- verpleegkundigen en is indien nodig tevens inzetbaar binnen dit team overdag.

Jouw baan

Als hoofdwacht werk je in de 24-uurs zorg samen met verschillende teams en disciplines om de medisch/verpleegkundige begeleiding, ondersteuning en veiligheid te waarborgen voor cliënten en medewerkers. In deze functie krijg je te maken met uitdagende ondersteuningsvragen en afwisselende werkzaamheden. Gedurende je dienst kan er een beroep op je gedaan worden om zelf uitvoering te geven aan specifieke en/of complexe zorgvragen óf om deze te begeleiden. De uren zullen ingevuld gaan worden door werken in de avond, het weekend en de nacht.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou. Verder bieden wij:

• Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 50 (maximum € 3505, - op basis van 36 uur)
• 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
• Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
• Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
• Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
• Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Meer informatie

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen na 17.00 uur met de dienstdoende hoofdwacht, via telefoonnummer 0475-479666.

Heb je interesse?

Wil jij het team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur dan je CV en motivatie onder vermelding van HWGCP-201911 naar vacatures@pergamijn.org. Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.