Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur E&I Dagdienst

Werkgever:Smurfit Kappa Roermond Paper
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Monteur E&I Dagdienst

Overzicht

Als Monteur E&I is geen enkele dag hetzelfde. Je hebt veel vrijheid én draagt verantwoordelijkheid. Je hebt een belangrijke taak bij het reguliere en geplande onderhoud aan het machinepark. Het betreft een functie in de dagdienst.

Verantwoordelijkheden

Een greep uit de werkzaamheden

· Mede voorbereiden en indelen van de eigen werkzaamheden. · Beoordelen van en rapporteren bijzonderheden over opgeleverde werkzaamheden. · Uitvoeren van metingen en beoordelen van de staat van onderhoud. · Vervangen en inregelen van alle voorkomende onderdelen en componenten. · Uitvoeren van revisies in samenwerking met collega’s en externen. · Onderhouden van gereedschap en meetapparatuur. · Elektrisch veiligstellen van machines voor het uitvoeren van werkzaamheden. · Verantwoorden van tijd en materiaalgebruik. · Onderzoeken en oplossen van storingen. · Signaleren en eventueel uitvoeren van mogelijke verbeteringen.

Neem een kijkje achter de schermen en bekijk onze jobvideo:

https://youtu.be/XKlJTapdYmm

Vereisten

JIj

Jij houdt afwisseling en vrijheid. Je vindt het niet erg dat je niet van tevoren weet hoe jouw dag eruit gaat zien. Jij durft prioriteiten te stellen van alles wat er tijdens jouw dienst op je pad komt. Én kunt die onderbouwen. Je laat je niet snel gek maken en kunt dus goed functioneren wanneer er meerdere storingen tegelijkertijd zijn. Actie is jouw ‘middle name’. Jij zit de storingen op de hielen óf bent ze voor. Je vindt het belangrijk om persoonlijk te groeien, maar weet ook wanneer specialisten ingeschakeld moeten worden. Kortom; je werkt met je hoofd én handen. Je bent bereid om over te werken bij storingen en calamiteiten. Dit kan ook in het ergste geval ook in het weekend zijn.

Jouw profiel:


 • · Je bent in het bezit van een MBO-4 diploma in de richting van elektrotechniek.


  · Je bent in het bezit van certificaten zoals NEN 3140 Vakbekwaam persoon, ATEX richtlijnen, VCA, heftruck, verplaatsen van lasten en hoogwerker of bent bereid om deze op korte termijn te behalen.


  · Je hebt ervaring en kennis van de vakgebieden meet & regel, aandrijftechniek, besturingstechniek ( o.a. S7 en PCS7) en storing zoeken.


  · Je hebt ervaring en kennis van systemen zoals Microsoft office.


  · Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook Duits in woord en geschrift.  • Je bent bereid om een aantal keren per jaar een wachtdienst te draaien.

Jouw eigenschappen:


  • Orde, netheid en veiligheid.
  • Communicatie.
  • Efficiency van het werk.
  • Probleemoplossend vermogen.
  • Samenwerking.

Waarom solliciteren?

Wij bieden:

Samen behalen we mooie resultaten waar we trots op zijn. En we willen verder. Continu verbeteren zit in onze genen. Daarbij hoort ook persoonlijke groei van onze medewerkers waarvoor we volop opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid tot doorgroeien bieden. Van ons mag je verwachten dat we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. Zo bieden we onder andere 25 vakantiedagen en 11,5 ATV-dagen, een uitstekende pensioensregeling en een goed verzekeringsaanbod.

Procedure

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie en CV naar mevr. Linda Veugelers, linda.veugelers@smuriftkappa.nl Voor meer informatie over de functie kun je ook contact opnemen met de heer H. Oitmann, Head Maintenance op telefoonnummer +31 475 384 351.

Vanwege de richtlijnen vanuit het RIVM in verband met de coronacrisis, zal de sollicitatieprocedure zo veel mogelijk telefonisch c.q. digitaal (Skype) plaatsvinden