Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Kraantechnicus

Werkgever:Sif Netherlands B.V.
Plaats:Roermond

kraantechnicus

40 uur • Maasvlakte 2

Bij Sif - een internationale beursgenoteerde onderneming – maken we dikwandige stalen funderingsbuizen (onze XL monopiles wegen 1000 ton!) en andere stalen componenten voor offshore windturbines en jacketconstructies. De ontwikkeling van windparken is in volle gang en biedt mooie kansen voor Sif. We groeien mee en dragen ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

Sif is gevestigd op twee locaties: in Roermond en op Maasvlakte 2 (Rotterdam). Dagelijks werken we samen aan een indrukwekkend product dat moet voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. We werken in een informele sfeer, maar altijd met het gezamenlijke doel voor ogen. Doen wat je belooft, je verantwoordelijkheid nemen en elkaar helpen is bij ons vanzelfsprekend. Onze organisatie is in beweging en geeft je de ruimte om te groeien en om zelfstandig te werken. Ga jij het maken bij Sif?

Ben jij een technisch onderlegd, ondernemend persoon en wordt jij er enthousiast van om in teamverband én zelfstandig aan te pakken?

Dan hebben wij bij Sif een interessante baan voor jou.

Wij zoeken:

Enthousiaste collega’s op MBO niveau met een Werktuigbouwkundige, Mechatronische en/of E&I achtergrond. In praktijk bestaat je takenpakket voor 60% uit onderhoud en reparatie aan hijsinstallaties (voornamelijk bovenloopkranen). Je bent actief op de gebieden van hijsmechanismen In de breedste zin van het woord. Je lost storingen op en voert planmatige onderhouds- & modificatie werkzaamheden uit. Bij complexere taken begeleid je externe kraanbedrijven en ziet toe op een veilige en juiste uitvoering van het werk.

De overige werkzaamheden bestaan uit het onderhoud en werk je aan de primaire productie-installaties (lasmachines, rolstellingen, walsen) hierbij maak je deels gebruik van technische kennis die je ook nodig hebt bij de hijsinstallaties.

Je hebt een zelfstandige functie binnen de afdeling Maintenance. Sif helpt , indien nodig, met je ontwikkeling door middel van opleidingen in:

  • PLC techniek
  • Frequentieregelaars
  • NEN 3140
  • EKH (boven de haak)

Daarnaast is het mogelijk om persoonlijke opleidingen gebaseerd op persoonlijke behoefte en ambitie te volgen.

Je werkomgeving:

Het team op locatie Roermond kenmerkt zich door een informele sfeer waar collega’s nauw met elkaar samen werken aan een indrukwekkend product. Resultaatgerichtheid, eigenaarschap en teamgeest zijn de kernwaarden die Sif typeren. Onze organisatie is in beweging en biedt je de ruimte om zelfstandig en creatief te zijn in je werk.

Jouw profiel

Ben jij een gedreven persoon met een technische opleiding op MBO niveau en wil je werken in een internationaal, ambitieus bedrijf in een sterk groeiende, duurzame markt?

Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Wil jij het maken bij Sif?

Solliciteer direct via onderstaande ‘solliciteer’ knop. Mocht je vragen hebben over deze functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de HR afdeling.

Contactpersoon: Bastiaan Benjamins

Telefoonnr. +31 475 385 777

Solliciteer hier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.