Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Opleidingsplaats tot Verpleegkundig Specialist GGZ

Werkgever:MET ggz
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben je een ervaren Psychiatrisch verpleegkundige of Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die zich verder wil verdiepen in het GGZ verpleegkundig beroepsdomein en een steentje wil bijdragen aan de ontwikkeling van het beroep? Dan bieden wij jou de kans om je ambitie om te zetten in een concrete en goed gefaciliteerde opleiding tot GGZ Verpleegkundig Specialist bij de M-ANP-opleiding van Zuyd Hogeschool (tweejarige Opleiding GGZ-VS).

Duur van de opleiding

De opleiding bij Hogeschool Zuyd is een combinatie van werken en leren en duurt inclusief de praktijkleerperiode twee jaar. Tijdens de opleiding werk je 36 uur per week. Eén dag in de week is een opleiding dag. Een 32-urige werkweek is eventueel mogelijk en bespreekbaar, de praktijkleerperiode wordt in dat geval met drie à vier maanden verlengd.

Leerroute

In samenspraak met jou wordt door de P opleider een Leerroute geformuleerd die wordt afgestemd met het management. Uitgangspunt is dat je voldoende leerervaring kan opdoen met verschillende psychopathologie en verschillende werkwijzen. De Leerroute voor deze opleidingsplaats vindt in de Regio Noord en/of Zuid plaats.

Wie jij bent

  • Je bent gemotiveerd om een opleiding te volgen. En je staat open voor een leerproces om je zowel inhoudelijk als in je professionele identiteit te ontwikkelen;
  • Je bent geregistreerd in het verpleegkundig beroepsregister, artikel 3, Wet BIG;
  • Je bent in het bezit van een diploma hbo-verpleegkunde (Bachelor getuigschrift);
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring (minimaal 0,8 fte) als verpleegkundige in een hbo-Verpleegkundige functie met GGZ ervaring
  • Je hebt affiniteit met een complexe doelgroep in de GGZ en ervaring in het ambulante circuit;
  • Je bent een zelfstandige en flexibele teamspeler die kan samenwerken in een zorgketen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto.
  • En je hebt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Wat wij jou bieden

Een post-HBO opleidingsplaats tot verpleegkundig Specialist GGZ in de Regio Noord en/of Zuid.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande en zie je het helemaal zitten om deze opleidingsplaats in te vullen? Dan zien we jouw cv en sollicitatiebrief graag tegemoet. Solliciteer via onderstaande button

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in Roermond samen met een werkbegeleider, de HR business partner en de P Opleider. De manager is betrokken in de nabespreking.

Meer weten?

Voor inhoudelijke informatie en vragen kun je contact opnemen met Ilse Meessen op nummer +31 88 114 9351. Voor overige vragen kun je terecht bij Jolanda Idink, Opleidingen, via telefoonnummer +31 6 21123772. Of bij Sandy van Opzeeland, HR Business partner via telefoonnummer +31 6 21123832.