Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior Cliëntbegeleider cluster Moeilijk Verstaanbaar Gedrag

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Echt

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

Senior Cliëntbegeleider

28-36 uur

Jouw werkomgeving

Voor het team Zwaanweg 2-4, onderdeel van het cluster MVG-ASS, zijn we op zoek naar een senior cliëntbegeleider. Binnen Zwaanweg 2-4 wonen cliënten die allen een matig tot ernstige verstandelijke beperking hebben waarbij sprake is van moeilijk verstaanbaar gedrag. Dit komt tot uiting in destructief gedrag naar zichzelf in de vorm van automutilatie en/of naar materiaal of begeleiders en medebewoners waardoor de begeleidingsintensiteit van deze doelgroep hoog is.

Jouw Baan

Je bent goed in staat om invulling te geven aan de hoge begeleidingsintensiteit waar onze bewoners om vragen waarbij een open en cliëntgerichte houding centraal staan.

Als senior cliëntbegeleider werk je nauw samen met het multidisciplinaire team aan de totstandkoming van de ondersteuningsplannen. Je coördineert diverse activiteiten met betrekking tot de uitvoering van ondersteuningsplannen, je ondersteunt bewoners bij ADL-activiteiten en neemt hun verzorging over waar nodig; zorgt voor een passende invulling van de dag en het opzetten en onderhouden van een sociaal netwerk. Je voert zowel individuele als groepsgerichte interventies uit, afhankelijk van en gericht op de specifieke vraag van de cliënt. Je participeert in het multidisciplinair overleg en bent aanspreekpunt voor de familie en wettelijke vertegenwoordigers voor vragen over het ondersteuningsplan. De contacten met familie en wettelijk vertegenwoordigers vinden plaats op basis van partnerschap. Je hebt een coachende rol naar collega’s bij het realiseren van doelen uit het ondersteuningsplan. In deze functie krijg je te maken met uitdagende zorgvragen en complexe casuïstiek zowel rondom de bewoner als diens systeem.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 45;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Meer informatie:

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met teamleider John Orbons, telefoon 06-36236268 of een mail sturen naar j.orbons@pergamijn.org.

Heb je interesse?

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie onder vermelding van vacaturenummer SCB079-20205.