Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Cliëntbegeleider cluster Ernstig Meervoudig Beperkt

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Echt

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

” Ieder mens geeft het liefst zelf vorm aan zijn eigen leven. Soms lukt dit niet op eigen kracht. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking en/of complexe zorgvraag. Door goed te luisteren naar de wensen van onze cliënten en hun netwerk geven wij invulling aan alle facetten van het leven: wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen. Wij zijn een professionele partner en handelen vanuit ons hart, gelijkwaardigheid en respect.”

Cliëntbegeleider

10-30 uur per week, een combinatie van wonen en dagbesteding is mogelijk

Jouw werkomgeving

Binnen Vosweg 2 en Reeweg 1 wonen in totaal 16 cliënten, 8 cliënten per woning. Wij zijn gevestigd in Echt. De woningen zijn van alle gemakken voorzien om cliënten met een Zeer Ernstig Meervoudige Beperking (ZEMB) te verzorgen. In het middenblok zijn beide woningen voorzien van een dagbestedingsruimte waar ook de buurgroepen Reeweg 3 en Vosweg 4 gebruik van maken. Binnen de woningen wordt gewerkt volgens de LACCS methode. LACCS is ook de basis van de ondersteuningsplannen van de cliënten. Bovenop deze basis maken we gebruik van PDL.

De meeste van onze cliënten zijn niet mobiel. Naast de intensieve zorg kom je ook de volgende handelingen tegen; Eten toedienen bij een matige tot ernstige slikstoornis, sondevoeding toedienen, medicatie uitdelen, uitvoering wet zorg en dwang, transfers middels tillift en handelen bij epilepsie.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.

Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met teamleider,

Yolande van der Beek, Y.vanderBeek@pergamijn.org of tel: 06-30677207

Heb je interesse?

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie onder vermelding van vacaturenummer CB 085-20204 hier.