Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Cliëntbegeleider cluster Ernstig Meervoudig Beperkt-Senioren

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Echt

” Ieder mens geeft het liefst zelf vorm aan zijn eigen leven. Soms lukt dit niet op eigen kracht. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking en/of complexe zorgvraag. Door goed te luisteren naar de wensen van onze cliënten en hun netwerk geven wij invulling aan alle facetten van het leven: wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen. Wij zijn een professionele partner en handelen vanuit ons hart, gelijkwaardigheid en respect.”

Cliëntbegeleider

Uren in overleg

Jouw werkomgeving

Binnen Vosweg 4 verblijven kinderen en jong volwassenen met EMB. Aan thuiswonende kinderen met EMB wordt de mogelijkheid tot logeren geboden. Deze kinderen zijn afhankelijk van zeer intensieve zorg die door de cliëntbegegleiders gegeven wordt.

Op verpleegkundig gebied kun je dan denken aan een trachea canule, mickey-button, zuurstoftoediening, uitzuigen mond en keelholte en intensieve thuisbeademing. Er bestaat altijd kans op reanimatie. Voor dit alles wordt er nauw samengewerkt met het CASK en centrum voor thuisbeademing.

Op pedagogisch gebied kun je dan denken aan hechtingsstoornis, gedragsproblemen en automutilatie. Hiervoor is er binnen Vosweg 4 een nauwe samenwerking met de gedragskundige.

De nadruk ligt op het aanleren en in stand houden van nieuwe vaardigheden, met name gericht op communicatie (NMG), het verrichten van ADL en het bevorderen van schoolse vaardigheden.

Binnen Vosweg 4 wordt er zeer nauw samengewerkt met de wettelijk vertegenwoordigers van de kinderen. Dit vraagt specifieke communicatieve vaardigheden.

Medewerkers van Vosweg 4 werken samen met Vosweg 2. Men helpt elkaar op vaste momenten of als er een vraag is.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met teamleider,

Yolande van der Beek, Y.vanderBeek@pergamijn.org

Heb je interesse?

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie onder vermelding van vacaturenummer CB085 - 20203 via job.1ha5v@pergamijn.recruitee.com