Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Cliëntbegeleider, 24-32 uur, (Reeweg 1-3)

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Echt
Cliëntbegeleider, Echt (Reeweg 1-3)

De uren voor deze vacature zijn in overleg bespreekbaar!

Waar kom je terecht?

Binnen Reeweg wonen 8 cliënten. De woningen zijn van alle gemakken voorzien om cliënten met een Zeer Ernstig Meervoudige Beperking (ZEMB) te verzorgen. In het middenblok zijn beide woningen voorzien van een dagbestedingsruimte waar ook de buurgroepen Reeweg 3 en Vosweg 4 gebruik van maken. Binnen de woningen wordt gewerkt volgens de LACCS methode. LACCS is ook de basis van de ondersteuningsplannen van de cliënten. Bovenop deze basis maken we gebruik van PDL.

De meeste van onze cliënten zijn niet mobiel. Naast de intensieve zorg kom je ook de volgende handelingen tegen; Eten toedienen bij een matige tot ernstige slikstoornis, sondevoeding toedienen, medicatie uitdelen, uitvoering wet zorg en dwang, transfers middels tillift en handelen bij epilepsie.

Jij...
 • .. bent een betrokken en enthousiaste cliëntbegeleider. Iemand die klein kan denken, maar groot uitpakt. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan.
 • ..als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vorm geven en je werkt volgens een visie van belevingsgerichte zorg.
 • .werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Je hebt humor. Samen met je collega's zoals een teamleider, senior cliëntbegeleider en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Tevens schuw je niet om mee te kunnen en willen veranderen. Binnen de zorg is verandering immers aan de orde van dag. Als team gaan jullie voor de hoogst haalbare kwaliteit. Het werk is dynamisch. Je kunt prioriteiten stellen als geen ander en je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en neem je deel in het multidisciplinair overleg.
 • ..beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Met jouw positieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg en durf je op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn. Verder heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.
Jouw achtergrond...
 • Je hebt een afgerond diploma in de zorg als Verzorgende 3IG, niveau 4 of HBO niveau.
 • Je hebt minimaal één jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie.
 • Je bent bereidt het vak te leren en eventueel (bij)scholing te ontvangen.
Wij...

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40, de inschaling is afhankelijk van je opleiding; (min. €2.110,- max. €3.154,- o.b.v. 36 uur);
 • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
 • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
 • De Reeweg in Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.
Meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met teamleider, Sandra Vos. tel.nr: 06-42616203.
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja, Justin of Marie-Christine. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Sandra Vos.