Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Cliëntbegeleider, 20-36 uur Guldendreef

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Herkenbosch

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Cliëntbegeleider, 20-36 uur, Herkenbosch

Jouw werkomgeving

Guldendreef is een woning voor de doelgroep senioren en ernstig meervoudig beperkt. Er wonen 25 cliënten en 2 aanwonende cliënten logeren binnen de woning. De voorziening heeft op de begane grond twee groepswoningen Op de eerste verdieping bevinden zich een groepswoning en appartementen. Cliënten hebben een duidelijke verpleeg/verzorgingsbehoefte, ondersteuningsvraag in de communicatie en begeleiding nodig in de structurering van hun dag. We bieden zinvolle daginvulling vanuit de methodiek 'ervaar het maar'.

De kracht van Guldendreef is de diversiteit van doelgroepen, dit maakt het werken op Guldendreef uitdagend en veelzijdig. Iedere woning heeft zijn eigen kernteam, rekening houdend met kennis, kunde en affiniteit passende bij de specifieke woning. Echter vragen we ook flexibiliteit in de samenwerking tussen de verschillende teams.

Wie ben jij?

Een betrokken en enthousiaste cliëntbegeleider. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan. Jij als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vorm geven. Je werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met je collega's zoals een teamleider, senior cliëntbegeleider en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Het werk is dynamisch. Je kunt prioriteiten stellen als geen ander en je schakelt tussen de verschillende werkzaamheden. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en neem je deel in het multidisciplinair overleg. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Met jouw positieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg en durf je op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn. Verder heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.

Jouw achtergrond...
  • Jij hebt een afgerond diploma in de zorg op MBO verzorgende 3 IG, niveau 4 of HBO niveau;
  • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie;
  • Je bent bereidt het vak te leren.
Wij...

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou. Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40, de inschaling is afhankelijk van je opleiding; (min. €2.110,- max. €3.154,- o.b.v 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) in. De kosten van de VOG vergoeden wij.
  • De Guldendreef in Herkenbosch is goed te bereiken vanuit Roermond, Sittard, Echt, Heerlen en vanuit België (o.a. Maaseik en Kinrooi).
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Mieny, teamleider. Tel: 06-42606631.
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Anja, Justin of Marie-Christine. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teamleider Mieny en een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.