Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Clientbegeleider dagbesteding hoog niveau Moeilijk Verstaanbaar Gedrag

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Echt

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

”Ieder mens geeft het liefst zelf vorm aan zijn eigen leven. Soms lukt dit niet op eigen kracht. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking en/of complexe zorgvraag. Door goed te luisteren naar de wensen van onze cliënten en hun netwerk geven wij invulling aan alle facetten van het leven: wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen. Wij zijn een professionele partner en handelen vanuit ons hart, gelijkwaardigheid en respect.”

Cliëntbegeleider Dagbesteding Hoog niveau

28,8 uur,

Jouw werkomgeving

Dagbesteding Hoog Niveau biedt in verschillende groepen dagbesteding aan en heeft een zeer diverse cliëntengroep van laag tot LVB niveau van voornamelijk cluster MVG/ASS. Deze cliëntengroep varieert in leeftijd van 20 tot 65 jaar. Als cliëntbegeleider kun je breed ingezet worden binnen de verschillende dagbestedingsgroepen. Binnen de doelgroep van ons team ligt de nadruk op moeilijk verstaanbaar gedrag. Te denken valt hierbij aan autisme spectrum stoornissen en/of een lichte mate van psychiatrisch ziektebeeld. Cliënten zijn op diverse niveaus ontwikkeld en hebben behoefte aan begeleiding op het gebied van socialisatie, communicatie en verbeelding waarbij de belangrijke ander hen veiligheid en structuur biedt. Het aanbod van de activiteiten variëert van belevingsgerichte tot fysieke activiteiten waarbij de prikkelverwerking een grote rol speelt.

Samen met de cliënt onderzoeken we waaruit zijn vraag en interesses bestaan. Hierop worden doelen geformuleerd die terugkeren in een ondersteuningsplan en die leidend zijn voor de begeleiding.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van je opleiding;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marion Hanssen, teamleider, telefoonnummer 06-42615952.

Er is een mogelijkheid om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Heb je interesse?

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je motivatie en CV – onder vermelding van het vacaturenummer CB152-20203 - hier.