Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (assistent) Cliëntbegeleider (verzorgende IG)

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Echt

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

”Ieder mens geeft het liefst zelf vorm aan zijn eigen leven. Soms lukt dit niet op eigen kracht. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking en/of complexe zorgvraag. Door goed te luisteren naar de wensen van onze cliënten en hun netwerk geven wij invulling aan alle facetten van het leven: wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen. Wij zijn een professionele partner en handelen vanuit ons hart, gelijkwaardigheid en respect.” Bij Pergamijn zijn ca. 1200 zorgprofessionals en 600 vrijwilligers werkzaam die dagelijks kleur geven aan het leven van onze cliënten. Het werkgebied is groot: Midden-Limburg, Westelijke Mijnstreek, Parkstad en Heuvelland.

Op korte termijn gaat Prior 45/46 in Echt een uniek samenwerkingsverband van start waarbij de ervaringsdeskundigheid en expertise van de doelgroep EMB (ernstig meervoudig beperkt) en MVG/ASS (moeilijk verstaanbaar gedrag/autisme spectrum stoornis) worden gebundeld.

Ga jij bouwen aan dit nieuwe team?

20 tot 32 uur

Jouw werkomgeving

Als begeleider op Prior 45/46 ondersteun je zeven ouder wordende cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en licht moeilijk verstaanbaar gedrag in het realiseren van een goed leven. De doelgroep vraagt kennis en expertise op het gebied van ouder worden (Urlings, intensieve ADL ondersteuning en/of medische problematiek) en in het omgaan met licht moeilijk verstaanbaar gedrag (lichamelijke en/of verbale onrust, zoals schreeuwen en zelfverwondend gedrag). Het opmerken en interpreteren van non-verbale communicatie van de cliënt en het tijdig anticiperen, is belangrijk in het voorkomen en ombuigen van moeilijk verstaanbaar gedrag. Voorspelbaarheid, rust, regelmaat, prikkelreductie, stimulerende tijdsbesteding en belevingsgerichte zorg zijn kernwoorden.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 30/35/40 afhankelijk van je opleiding;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie, de cliënten of over onze organisatie? Dan kun je contact opnemen teamleider Evy Gorissen, tel 0620371287, e.gorissen@pergamijn.org (tot 29 juni) en vanaf 29 juni met gedragskundige Anne Lechner, 06-36481268, a.lechner@pergamijn.org

Heb je interesse?

Wil het team de Prior 45/46 gaan versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie onder vermelding van vacaturenummer CB045-20206 hier.

De selectiegesprekken worden gehouden op locatie van Pergamijn. Voor de gesprekken op locatie zullen de actuele richtlijnen van het RIVM worden gehanteerd.

Bij indiensttreding vragen wij een VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven en verantwoordelijke (assistent) cliëntbegeleider die samen met ons vorm wil geven aan dit nieuwe team. Voel jij een sterkte affiniteit en passie om aan de slag te gaan met deze nieuw samengestelde clientgroep en hun uitdagende zorgvragen? Ben jij gedreven en enthousiast om deze uitdaging en dit unieke samenwerkingsverband met beide handen aan te grijpen? Ben jij een verbinder die met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen kan kijken? Durf je zelf beslissingen te nemen en verantwoordelijkheid te dragen? Vind jij een goede samenwerking met het team, betrokken disciplines en verwanten belangrijk?

Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Je hebt in ieder geval een afgeronde relevante opleiding op MBO-niveau (kwalificatieniveau 3 of 4) of HBO-niveau (kwalificatieniveau 5), bijvoorbeeld MMZ, Verpleegkunde of Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Relevante werkervaring in de gehandicaptenzorg en omgang met verbale en fysieke agressie is een pré.

Wil jij aan de slag in dit nieuwe team, reageer dan snel!