Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Assistent Controller/Financiële duizendpoot

Werkgever:Stichting Kinderopvang Roermond Echt Maasgouw
Plaats:Roermond

Ben jij de financiële duizendpoot die ons team komt versterken? Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen vanuit het hart van de organisatie en om dagelijks de financiële motor draaiende te houden en je collega’s mee op sleeptouw te nemen? Lees dan onderstaande vacature, zie wat we jou kunnen bieden en ga met ons de uitdaging aan!

Stichting Kinderopvang Roermond Maasgouw Echt-Susteren is met circa 200 medewerkers, verdeeld over verschillende locaties, de grootste aanbieder op het gebied van kinderopvang in de regio. Wij bieden verschillende soorten kinderopvang aan in de vorm van dagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar) en voor-, tussen- en buitenschoolse opvang.

Wij hebben een maatschappelijke opdracht en staan voor kwaliteit, professionaliteit en individuele aandacht. Stichting Kinderopvang Roermond wil de komende jaren de ingezette weg naar een transparante eigentijdse kinderopvang organisatie waarin groei van kinderen en medewerkers centraal staat, verder vorm geven en uitbouwen. Werken bij ons betekent ontwikkeling, teamwork en professionaliteit. Kijk voor meer informatie op: www.kinderopvangroermond.nl

Voor de afdeling Financiën van ons Centraal Bureau in Roermond zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Assistent Controller/Financiële duizendpoot (32 - 36 uur per week)

Wat ga je doen?

De assistent-controller heeft als taak om financiële en administratieve gegevens nauwkeurig, tijdig en volledig te verwerken en te controleren en draagt hiermee bij aan het bewaken van de financiële positie van de organisatie.

Binnen het team financiën neemt de assistent-controller een leidende rol op zich door collega's op het gebied van financieel beheer (debiteuren- en crediteurenadministratie) te instrueren, begeleiden en coachen bij hun taken. Samen met de Controller/Manager Bedrijfsvoering is het team verantwoordelijk voor de financiële planning & control cyclus, inclusief het opstellen en verder ontwikkelen van managementrapportages en analyses. Indien nodig wordt er samengewerkt met andere afdelingen zoals klantenservice en de personeels- en salarisadministratie. Daarnaast houdt de assistent-controller toezicht op de kasprocedures.

Naast deze werkzaamheden draagt de assistent-controller bij aan de voortdurende verbetering van de Administratieve Organisatie en fungeert als key-user voor de gebruikte applicaties, waaronder Exact Online en KidsVision. In overleg met de Controller/Hoofd Bedrijfsvoering heeft de assistent-controller een rol bij het opstellen van diverse documenten binnen de P&C cyclus, zoals de begroting, managementrapportages en de jaarrekening, evenals een rol in de subsidieprocedures.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde financiële MBO+/HBO opleiding en aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent analytisch en uiteraard spreekt het voor zich dat je beschikt over financieel bewustzijn;
 • Je hebt de drive om jezelf te blijven ontwikkelen en vindt het een uitdaging om anderen ook te helpen in hun ontwikkeling;
 • Gezien de ontwikkeling van het team ben je een teamspeler, die in staat is om collega’s op sleeptouw te nemen in een veranderproces, in staat is om tijdig te schakelen tussen de operationele werkzaamheden, maar die ook een helicopterview heeft.
 • Voor deze functie beschik je over de volgende competenties en eigenschappen: verantwoordelijkheid, proactiviteit, initiatief tonen, structuur en oog voor detail, samenwerken, nauwkeurigheid.

Wat kunnen we je bieden:

 • Een uitdagende functie binnen een organisatie in ontwikkeling met volop mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling maar ook die van de afdeling;
 • Afhankelijk van ervaring en opleiding wordt een passend salarisaanbod gedaan conform de CAO Kinderopvang (schaal 9, min. € 3399 – max. € 4635 m.i.v. 1 april 2024);
 • 210 Verlofuren bij een werkweek van 36 uur;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 8% Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 3%
 • Een tegemoetkoming in je aanvullende zorgverzekering;
 • Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Contact en solliciteren:

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? En wil je graag met ons hierover in gesprek gaan? Dan zien wij jouw sollicitatie met plezier tegemoet. Stuur dan een motivatiebrief met CV naar solliciteren@krmd.nl onder vermelding van ‘sollicitatie assistent controller’.

Indien je nog vragen hebt over deze functie kun je deze stellen aan Paul Bruynen, manager HR en bereikbaar via 06 – 2551 7619