Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief Medewerker Fire Protection & Security Roermond/Weert

Werkgever:SPIE
Plaats:Herten

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Administratief medewerker SPIE Fire Protection & Security

32-40 uur per week – Standplaats Roermond/Weert

“Administratief Medewerker bij SPIE Fire Protection en Security betekent veel meer dan enkel werken met een administratie. Je bent elke dag een actieve schakel in de communicatie tussen onze klanten en de meldkamer. Tevens heb je een brede ondersteunende rol voor de afdelingen verkoop, service en projecten” - Andy Vintcent – Manager Financial Operations.

Niet ‘gewoon een bedrijf’

SPIE Fire Protection & Security is een onderdeel van SPIE Nederland BV, dé onafhankelijke Europese leider in multi technische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland is de grootste technische dienstverleners van Nederland.

Met c.a. 6000 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het SPIE team een hechte club waar altijd oprechte aandacht is voor elkaar. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroei.

Niet ‘gewoon een baan’

Geen dag is hetzelfde bij SPIE Fire Protection & Security. Je maakt facturen op basis van werkbonnen, boekt gewerkte uren van jouw collega’s en verwerkt uitgevoerd onderhoud in onze systemen. Daarnaast maak je contracten en beantwoord je telefonisch uiteenlopende vragen van onze klanten. Dit alles doe je samen met een leuk team dat elke dag met enthousiasme en teamwork de werkzaamheden oppakken.

Niet ‘gewoon een medewerker’.

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dit vragen we van al onze medewerkers dus ook van jou! Om het verschil te kunnen maken in jouw werk ben je in staat om processen te optimaliseren, zoek je verantwoordelijkheid en werk je graag met verschillende software systemen. Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding of hoger, de nodige jaren ervaring op een administratieve afdeling en je zoekt een afwisselende baan waar je je continu kunt ontwikkelen. Je werkt graag samen met een gezellig team en vindt intensief en prettig contact met klanten belangrijk.

Niet ‘gewoon Arbeidsvoorwaarden’

  • Jaarcontract met de intentie om dit te verlengen in een contract voor onbepaalde tijd
  • Mooi salaris afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Pensioenregeling waarvan SPIE bijna twee derde betaalt
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen
  • Winstdelingsregeling
  • Opleidingsmogelijkheden

Gewoon solliciteren!

Ben jij niet op zoek naar een gewone baan en een gewone werkgever? Dan zoeken wij jou! SPIE biedt de mogelijkheden, jij bepaalt de toekomst. Solliciteer middels de sollicitatieknop op deze vacature! Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Ellen Ruijters +31 6 22152921 of ellen.ruijters@spie.com