Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Storingsmonteur 5 ploegendienst

Werkgever:Smurfit Kappa Roermond Paper
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Storingsmonteur 5 ploegendienst

Overzicht

Als Storingsmonteur is geen enkele dag hetzelfde. Je hebt veel vrijheid én draagt verantwoordelijkheid. Je hebt een belangrijke taak bij het reguliere en geplande onderhoud aan het machinepark. Op basis van zekeringlijsten stel jij de machines veilig, zodat onderhoud uitgevoerd kan worden. Ook zorg jij ervoor dat alle eerste rang storingen zo snel mogelijk opgelost worden. Je bent allround bezig; zowel mechanisch, elektrisch als softwarematig (basis).

Jouw dag

Iedere dag is een verrassing. Zodra er storingen zijn zorg jij dat deze opgelost worden. Je weet wat wanneer jouw aandacht nodig heeft en kunt op basis daarvan prioriteiten stellen. Bij hoge prioriteit betekent dit dat je je flexibel opstelt en er direct op af gaat. Bij minder prioriteit maak je eerst je werk af waar je mee bezig bent, waarna je alsnog naar de storing gaat kijken. De storingen waaraan je werkt zijn erg divers. Van het wisselen van een motor, het wisselen en programmeren van een frequentieomvormer tot aan het resetten van een hulzenzaag. Naast de storingen stel je proactief praktische verbeteringen voor en handel je de binnenkomende werkorders af. Denk aan het controleren en poetsen van systemen en apparaten om juist storingen te voorkomen en checken van storingsgevoelige apparatuur.

Je bent dé storingsmonteur van de ploeg. Dit betekent dat je iedere dienst start met de ploegoverdracht en het doornemen van het logboek zodat je weet wat de lopende zaken zijn. Je werkt voornamelijk zelfstandig en zoekt waar nodig de samenwerking op met bijvoorbeeld operators of de afdeling techniek. Je hebt daarbij met regelmaat contact met de opzichter over allerhande zaken die van belang zijn om de machines draaiende te houden en soms ook te krijgen.

Verantwoordelijkheden

Een greep uit de werkzaamheden

· Analyseren en oplossen van alle voorkomende storingen binnen het eigen vakgebied.

· Uitvoeren van metingen en beoordelen van de staat van onderhoud van onderdelen met behulp van test- en meetapparatuur.

· Vervangen en inregelen/afstellen van alle mogelijke onderdelen en componenten.

· Beoordelen of inschakeling van specialisten noodzakelijk is.

· Bedenken en uitvoeren van praktische verbeteringen aan machines en delen van installaties (output, betrouwbaarheid) op basis van inspecties en eigen bevindingen.

· Mede voorbereiden en indelen van de eigen werkzaamheden binnen de gestelde randvoorwaarden.

· Onderhouden meetapparatuur en gereedschappen.

· Conformeert je aan geldende veiligheidsregels, ARBO-, Milieu-, ISO- en overige bedrijfsvoorschriften.

Neem een kijk achter de schermen en bekijk onze job video voor de gerelateerde functie van monteur E&I en mechanisch: https://www.youtube.com/watch?v=XKlJTapdYmM&t=14s

Vereisten

JIj

Jij houdt afwisseling en vrijheid. Je vindt het niet erg dat je niet van tevoren weet hoe jouw dag eruit gaat zien. Jij durft prioriteiten te stellen van alles wat er tijdens jouw dienst op je pad komt. Én kunt die onderbouwen. Je laat je niet snel gek maken en kunt dus goed functioneren wanneer er meerdere storingen tegelijkertijd zijn. Actie is jouw ‘middle name’. Jij zit de storingen op de hielen óf bent ze voor. Je vindt het belangrijk om persoonlijk te groeien, maar weet ook wanneer specialisten ingeschakeld moeten worden. Kortom; je werkt met je hoofd én handen.

Jouw profiel:

· Je hebt een afgeronde MBO opleiding (Elektrotechniek of vergelijkbaar).

· Je hebt aantoonbare kennis van elektrotechniek en instrumentatie, mechanica, hydrauliek en pneumatiek, hoog- en laagspanning, PLC’s en procesbesturingssytemen

· Je bent bereid om noodzakelijke vakgerichte opleidingen, trainingen en/of cursussen te volgen.

· Je bent in staat problemen te lokaliseren en op te lossen

· Je hebt kennis van MS Office en bij voorkeur ook enige kennis van SAp

· Je bent in het bezit van VCA en hebt kennis van en ervaring met NEN3140 of bent bereid tot het behalen hiervan in de eerste weken

· Je vindt orde, netheid en veiligheid belangrijk.

· Je vindt het fijn om in een 5- ploegenrooster te werken.

Jouw eigenschappen:

· Stressbestendig en gestructureerd.

· Je werkt efficiënt en doelgericht.

· Een flexibele en collegiale houding.

· Jij durft en kunt prioriteiten te tellen.

· Zelfstandig werken vind je prettig.

· Hoog besef van veiligheid.

Waarom solliciteren?

Wij bieden

Samen behalen we mooie resultaten waar we trots op zijn. En we willen verder. Continu verbeteren zit in onze genen. Daarbij hoort ook persoonlijke groei van onze medewerkers waarvoor we volop opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid tot doorgroeien bieden. Van ons mag je verwachten dat we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. Zo bieden we onder andere 25 vakantiedagen en 11,5 ATV-dagen, een uitstekende pensioensregeling en een goed verzekeringsaanbod.

Procedure

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatie en CV naar mevrouw L. Veugelers, Human Resources Officer linda.veugelers @smurfitkappa.nl Voor meer informatie over de functie kun je ook contact opnemen met de heer H. Oitmann, Head Maintenance op telefoonnummer +31 475 384 351.