Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Qc engineer

Werkgever:Sif Netherlands B.V.
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

qc engineer

40 uur • Roermond

Ben je toe aan die nieuwe stap in een bedrijf waar de vonken vanaf springen? Voor onze locatie in Roermond zoeken wij een QC Engineer!

De QC Engineer in Roermond ondersteunt de QC Inspecteurs met het maken en controleren van rapportages, metingen, afwijkingen en NCR’s. Middels het analyseren van NCR’s en afwijkingen levert de QC Engineer een actieve bijdrage aan het continu verbeteren van de productkwaliteit en bijbehorende processen.

Bij Sif hechten wij veel waarde aan onze kerncompetenties: eigenaarschap, resultaatgerichtheid en teamwerk. Het is dan ook logisch dat je hierin een voorbeeldfunctie hebt. Vanuit jouw kwaliteitsbewustzijn stimuleer en informeer je de organisatie met betrekking tot het naleven van het kwaliteitssysteem. Je rapporteert aan de Manager QA/QC.

Wij zoeken:


Een QC Engineer met goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent in het bezit van een Geldig VCA-VOL certificaat. Je hebt goede kennis van MS office ( Word, Excel, Outlook) en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift. Duits is een Pré.

  • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur Werktuigbouwkunde aangevuld met IWT;
  • Je hebt een geldig Lasinspectie certificaat zoals CSWIP, IWI-C/S, AWS CWI, NS744;
  • Je hebt kennis van productie processen zoals lassen, NDO en conserveren.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met inspecties en einddocumentatie;

Wat moet je kunnen?

  • Als QC Engineer binnen Sif zal je klanten gaan begeleiden tijdens hun bezoek aan Sif en zal je deelnemen aan vergaderingen ter voorbereiding en evaluatie van projecten.
  • Je zal NCR’s gaan opstellen, onderzoeken van de oorzaken en het overleggen van corrigerende en preventieve maatregelen;
  • Controleren en analyseren van documenten en rapportages inherent aan het productie proces;
  • Begeleiden en ondersteunen van QC Inspecteurs met rapportages, afnames en afwijkingen.

Wie zijn wij?

Bij Sif - een internationale beursgenoteerde onderneming – maken we dikwandige stalen funderingsbuizen (onze XL monopiles wegen 1000 ton!) en andere stalen componenten voor offshore windturbines en jacketconstructies. De ontwikkeling van windparken is in volle gang en biedt mooie kansen voor Sif. We groeien mee en dragen ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

Sif is gevestigd op twee locaties: in Roermond en op Maasvlakte 2 (Rotterdam). Dagelijks werken we samen aan een indrukwekkend product dat moet voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. We werken in een informele sfeer, maar altijd met het gezamenlijke doel voor ogen. Doen wat je belooft, je verantwoordelijkheid nemen en elkaar helpen is bij ons vanzelfsprekend. Onze organisatie is in beweging en geeft je de ruimte om te groeien en om zelfstandig te werken. Ga jij het maken bij Sif?

Interesse

Solliciteer direct via een onderstaande ‘Solliciteer Hier’ knop.

Mocht je vragen hebben over deze functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de leidinggevende van de afdeling.

Solliciteer hier

Contactpersoon: Roel Corstjens

Telefoonnummer: +31 475 385 777

Met deze Vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor Acquisitie