Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Halcoördinator

Werkgever:Sif Netherlands B.V.
Plaats:Roermond

halcoördinator

40 uur • Roermond, Maasvlakte 2

Toe aan die nieuwe stap? Kom leiding geven bij een beursgenoteerd bedrijf dat producten maakt voor de offshore windindustrie!

voor onze locatie's in Roermond en op de Maasvlakte 2 zoeken wij Hallcoördinatoren.

Als halcoördinator ben je het eerste aanspreekpunt van een ploeg medewerkers met veel nationaliteiten. Het is daarom belangrijk dat je goed Nederlands, Duits of Engels spreekt. Bij Sif hechten wij veel waarde aan onze kerncompetenties: eigenaarschap, resultaatgerichtheid en teamwerk. Wij vinden het daarom belangrijk dat je deze 3 kerncompetenties ook zult overdragen aan je team en hierin een voorbeeldfunctie hebt. Je werkt in 3- ploegendiensten. Hierdoor moet je rekening houden met dag-, nacht, en middagdiensten.

Wij zijn:

Sif - een internationale beursgenoteerde onderneming – maken we dikwandige stalen funderingsbuizen (onze XL monopiles wegen 2000 ton!) en andere stalen componenten voor offshore windturbines en jacketconstructies. De ontwikkeling van windparken is in volle gang en biedt mooie kansen voor Sif. We groeien mee en dragen ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

Sif is gevestigd op twee locaties: in Roermond en op Maasvlakte 2 (Rotterdam). Dagelijks werken we samen aan een indrukwekkend product dat moet voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. We werken in een informele sfeer, maar altijd met het gezamenlijke doel voor ogen. Doen wat je belooft, je verantwoordelijkheid nemen en elkaar helpen is bij ons vanzelfsprekend. Onze organisatie is in beweging en geeft je de ruimte om te groeien en om zelfstandig te werken. Ga jij het maken bij Sif?

Wij zoeken:

Een ervaren leidinggevende met een goede dosis zelfvertrouwen. je bent sterk op het gebied van plannen & organiseren en hebt een hoog veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn voor onze locatie in Roermond en op de Maasvlakte 2.

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding werktuigbouwkunde.
  • Je hebt een productie- en / of metaalachtergrond.
  • Je hebt kennis en ervaring met lastechnieken.

Wat moet je kunnen?

  • Vertalen van het doel per dienst naar wat er daadwerkelijk moet gebeuren op persoonsniveau.
  • Monitoren of de uitvoering plaats vindt zoals afgesproken op het gebied van budget, planning en procedures.
  • Goedkeuren urenverantwoordingen en verlof goedkeuren.
  • Voorstellen aandragen met betrekking tot verbetering van efficiëntie en het productieproces.
  • Uitvoeren operationele taken HR en HSE in verschoven diensten.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt in een mooie en unieke productie omgeving terecht waar een goede werksfeer heerst. Je krijgt een mooi salaris en een goede pensioenregeling. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen zich goed voelt. Daarom is er mogelijkheid om gebruik te maken van onze bedrijfsfysio. Wil je sportief naar het werk komen? Dan hebben we voor onze medewerkers een fietsplan. Hiermee kun voordelig een fiets aanschaffen om zo heerlijk in het ochtendzonnetje naar je werk te fietsen.

Interesse?

Solliciteer direct via onderstaande ‘solliciteer’ knop. Mocht je vragen hebben over deze functie dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de leidinggevende van de afdeling.

Contactpersoon: Linda Kessels

Telefoonnr. +31 475 385 777

Solliciteer hier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.