Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Onderhoudsmonteur Elektro (dagdienst)

Werkgever:Sekisui Alveo BV
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Om onze ambitie als Europese marktleider verder te verstevigen, zijn we voor onze locatie in Roermond op zoek naar een

Onderhoudsmonteur Elektro (dagdienst)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van productie-installaties, utiliteiten, gebouw en terrein op electrotechnisch gebied. Je werkt samen in een team van in totaal 17 monteurs en rapporteert aan de Teamleader Maintenance.

Jouw belangrijkste taken omvatten

  • het uitvoeren van periodieke inspecties, zodat technische condities tijdig worden onderkend en correctieve acties ondernomen kunnen worden;
  • het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, zodat het productieproces zo optimaal mogelijk kan verlopen en eventuele stagnatie tot een minimum beperkt blijft;
  • het uitvoeren van kleine mechanische werkzaamheden om de eigen werkzaamheden efficiënt te kunnen uitvoeren;
  • het deelnemen aan multidisciplinaire projecten.

Waar onze organisatie in is gespecialiseerd

Sekisui Alveo is de Europese marktleider op het gebied van polyolefine foam producten, die in verschillende markten, zoals de automotive-, medische en industriële sector en in consumptiegoederen, worden toegepast. De foam heeft unieke isolerende, akoestische, dempende en comfortverhogende eigenschappen, die worden gebruikt in o.a. luxe auto's, als ondergrond voor kunstgrasvelden, printing tapes en in smartphones en tablets. Het sinds 1971 in Roermond gevestigde bedrijf maakt deel uit van de Japanse multinational Sekisui Chemical Co. Wereldwijd werken er meer dan 23.000 medewerkers. In Roermond werken circa 425 medewerkers.

Wat wij van een kandidaat verwachten

Naast een MBO diploma in een elektrotechnische richting heb je relevante werkervaring in een productieomgeving. Je bent bekend met motorregelaars en besturingssystemen. Ervaring met vermogenselektronica is een pré. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal en heb je tevens kennis van de Engelse en Duitse taal. Je bent bereid om indien nodig incidenteel (bij calamiteiten) te werken in een andere dienst.

Wat een kandidaat van ons kan verwachten
  • bruto maandsalaris tussen € 2752,- en € 3635,-. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en pensioenvoorzieningen;
  • prettige werksfeer, goede arbeidsomstandigheden met ontplooiingsmogelijkheden;
  • een informele organisatie.
Meer informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Polmans (Teamleader Maintenance) via telefoonnummer +31 088 966 4358 Jouw sollicitatie kun je per e-mail versturen naar Sollicitatie@SekisuiAlveo.com t.a.v. Cynthia Sanders (HR Officer) onder vermelding van Onderhoudsmonteur Elektro.