Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Head Logistics Administration

Werkgever:Sekisui Alveo BV
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Om onze ambitie als Europese marktleider verder te verstevigen, zijn we voor onze locatie in Roermond op zoek naar een

Head Logistics Administration

Als Head Logistics Administration maak je onderdeel uit van de afdeling Supply Chain, bestaande uit subafdelingen Scheduling, Logistics Administration, Logistics Operations, Warehouse & Shipping en Internal Transport. Binnen de afdeling Supply Chain ben je verantwoordelijk voor de subafdeling Logistics Administration. Hierbinnen stuur je de Transport & Material Planners en de Logistics Administrators aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de Supply Chain Manager. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de logistieke administratieve activiteiten en het verbeteren hiervan, zodanig dat de logistieke processen op een efficiënte en effectieve wijze verlopen. Je beheert en optimaliseert de relevante ERP systeemmodules en onderliggende systemen in samenwerking met de IT processes afdeling. Naast het sturen op team prestaties coach je dagelijks je medewerkers en draag je bij aan het vertrouwen, de juiste motivatie, houding en continue ontwikkeling van je team.

Waar onze organisatie in is gespecialiseerd

Sekisui Alveo is Europese marktleider op het gebied van polyolefine foam producten, die in verschillende markten, zoals de automotive-, medische industriële sector en in consumptiegoederen, worden toegepast. De foam heeft unieke isolerende, akoestische, dempende en comfortverhogende eigenschappen, die worden gebruikt in o.a. luxe auto's als ondergrond voor kunstgrasvelden, printing tapes en in smartphones en tablets. Het sinds 1971 in Roermond gevestigde bedrijf maakt deel uit van de Japanse multinational Sekisui Chemical Co. Wereldwijd werken er meer dan 23.000 medewerkers. In Roermond werken ruim 400 medewerkers.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent resultaatgericht en weet vanuit jouw rol als Head Logistics Administration een positieve bijdrage te leveren aan de productiviteit en efficiency van je team. Je weet snel en gemakkelijk te schakelen tussen prioriteiten en indien nodig tijdig te escaleren naar de Supply Chain Manager. Je beschikt over leidinggevende ervaring en hebt kennis van logistieke processen. Tevens beschik je over een HBO diploma in een logistieke of bedrijfskundige richting. Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in zowel woord als geschrift. Je beschikt over kennis en ervaring met SAP en overige relevante software.

Wat kan jij van ons verwachten?

We bieden naast een passend salaris goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en pensioenvoorzieningen. Als Head Logistics Administration ben je werkzaam binnen een dynamische en informele organisatie met een prettige werksfeer, goede arbeidsomstandigheden en ruime ontplooiingsmogelijkheden.

Meer informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bas-Jan Eilers (Supply Chain Manager). Jouw CV en motivatie kun je per e-mail versturen naar sollicitatie@sekisuialveo.com t.a.v. Cynthia Sanders (HR Officer) onder vermelding van Head Logistics Administration.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Daarnaast vragen we nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.