Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Zorgmanager Wonen

Werkgever:PSW
Plaats:Herten

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij meer dan 10 jaar managementervaring in de zorgsector en kijk je naar mensen vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen? Heb jij je sporen verdiend in het oplossen van tactisch- en strategische vraagstukken waarmee je samen met jouw team (en partners) de juiste zorg, op de juiste plek, op het juiste moment hebt weten te realiseren? Dan komen wij graag met jou in contact.

Voor onze sector PSW Wonen zijn wij per 1 november 2020 op zoek naar een:

Zorgmanager Wonen

Wat houdt de functie zorgmanager Wonen in?

Als zorgmanager Wonen ben je eindverantwoordelijk voor het effectief en efficiënt inzetten van de medewerkers binnen de sector. Om dit te realiseren stuur je rechtstreeks een team van 12 teamleiders aan. Je stimuleert en versterkt het nemen van eigenaarschap bij de teamleiders en bij de medewerkers. Vanuit jouw senioriteit ben je verantwoordelijk voor het tactisch zorgbeleid binnen de sector. Zo ga je aan de slag met zorginnovatie, realiseer je samenwerkingsverbanden en initieer en implementeer je verbeterprocessen. Je bent lid van het managementteam, bestaande uit de managers van de andere sectoren en de managers van de ondersteunende diensten.

Wat breng je mee?

  • Je hebt kennis van en ruime ervaring als manager in de zorgsector en weet als geen ander hoe je de zorg op een cliëntgerichte maar efficiënte manier kunt organiseren;
  • Je hebt een afgeronde en relevante bachelor of masteropleiding, bijvoorbeeld in de richting van gezondheidswetenschappen, bedrijfskunde of Healthcare Management;
  • Je hebt empathie en een goed gevoel voor de belangen van onze cliënten, maar ook van ouders en verwanten om zo de juiste keuzes te maken;
  • Je hebt een pragmatische en coachende stijl van leidinggeven, zodat het stimuleren van eigenaarschap vanzelf gaat.

In welke organisatie kom je te werken?

PSW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsvraag, zodat zij op eigen wijze richting en inhoud kunnen geven aan hun leven. Dit vanuit de overtuiging dat ieder mens erbij hoort en een eigen plek in de samenleving heeft. Onze focus ligt continu op de mensen die wij ondersteunen bij het invulling geven aan het leven, de oprechte betrokkenheid en de integriteit van ons handelen.

Wil je meer weten over PSW? Neem dan een kijkje op onze website. Binnen de sector Wonen werken 470 medewerkers en we hebben 463 bewoners op onze verschillende woonlocaties. Wil je meer informatie over de sector Wonen, klik dan hier.

Wat hebben wij te bieden?

  • Werken in een vooruitstrevende organisatie met ruim 2100 cliënten, 460 vrijwilligers en 1150 medewerkers.
  • Voldoende ruimte voor eigen initiatief.
  • Werken in een enthousiast en vooruitstrevend managementteam waar jij met jouw kennis en ervaring een waardevolle bijdrage aan levert.
  • Een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren én een eindejaarsuitkering en pensioenverzekering.

Meer informatie

Benieuwd naar de volledige profielschets? Vraag deze dan op bij onze afdeling P&O via PenO@psw.nl Bij inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Stephan Bodde, bestuurder PSW of Jeroen van der Veen, manager P&O via +31 475 474 400.

Interesse en direct solliciteren?

Ga naar de website www.werkenbijpsw.nl, klik op de juiste vacature en laat je CV én motivatiebrief achter via de sollicitatieknop.

Goed om te weten!

Voordat we tot een definitieve aanstelling overgaan vragen we nog een aantal referenties op bij jouw vorige werkgever(s). Uiteraard gaat dit in overleg met jou. Daarnaast vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) op via de overheidsdienst Justis.