Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Regioleider PSW

Werkgever:PSW
Plaats:Herten

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij een sterke netwerker die bekend is met en ervaring heeft in het Sociaal Domein? Heb jij oog voor nieuwe zorginnovaties en ben jij de coachende leidinggevende? Dan komen wij graag met jou in contact!

PSW zet mensen in hun kracht

PSW (Pedagogisch Sociaal Werk) ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij het richting en inhoud geven aan hun eigen leven. Ze bieden ondersteuning bij wonen, dagbesteding, werken, onderwijs en vrije tijd van kwalitatief hoog niveau. Hoe? Door altijd die ene stap extra te zetten en ook écht te doen wat ze beloven. “Onze passie kent geen beperkingen” is hun slogan. Dat ieder mens een volwaardige plaats in onze samenleving verdient, vinden zij vanzelfsprekend. Iedereen telt mee is dan ook geen streven maar een uitgangspunt.

Voor de sectoren PSW Junior & PSW Thuis zijn wij op zoek naar een:

Regioleider

Wat houdt de functie regioleider Junior & Thuis in?

In de nieuwe functie van regioleider heb je een belangrijke rol in het onderhouden van je externe netwerk en ben je actief binnen het sociaal domein. Je zoekt daarin steeds weer naar nieuwe kansen en gaat daarin de samenwerking aan met andere organisaties waarmee je je netwerk steeds verder uitbereid. Hierbij kun je denken aan vertegenwoordigers vanuit gemeenten en samenwerkingsverbanden in jouw regio. Jij hebt daarbij oog voor innovaties en weet dit planmatig te implementeren. Naast het leiden van nieuwe projecten en innovaties geef je ook leiding aan zo’n 40 medewerkers (20 fte) in de regio. Je bent daarin aanjager van het project 'Eigenaarschap' binnen de teams. Je werkt als regioleider zelfstandig binnen de regio en draagt daarbij de financiële verantwoordelijkheid.

Wat breng je mee?

  • Je bent een energieke, daadkrachtige en initiatiefrijke netwerker die het leuk vindt om te bouwen;
  • Je hebt kennis van en ruime ervaring met het Sociaal Domein;
  • Je hebt verworven kennis op hbo-niveau door relevante ervaring of hebt een afgeronde bacheloropleiding, bijvoorbeeld in de richting van gezondheidswetenschappen, bedrijfskunde of Healthcare Management;
  • Je hebt empathie en een goed gevoel voor de belangen van onze cliënten, maar ook hun naasten, opdrachtgevers en samenwerkingspartners binnen het sociaal domein om zo de juiste keuzes te maken;
  • Je hebt een pragmatische en coachende stijl van leidinggeven, zodat het stimuleren van eigenaarschap vanzelf gaat. Daarnaast weet jij ook leiding te geven aan nieuwe innovaties middels een projectmatige aanpak.

Wat hebben wij te bieden?

  • De kans om deze nieuwe functie samen verder vorm te geven en onze zorg te ontwikkelen naar toekomstbestendige zorg.
  • Werken in een enthousiast en vooruitstrevend team dat bestaat uit 4 regioleiders waarmee je kunt sparren en je kennis en ervaring kunt delen over de regio’s heen.
  • Voldoende ruimte voor eigen initiatief.
  • Een interessante baan in een sterk veranderende omgeving waarbij je de medewerkers in je team coacht naar de volgende stap in meer eigenaarschap.
  • Een tijdelijk contract voor de duur van een jaar. Bij gelijkblijvende omstandigheden wordt dit daarna omgezet naar een vast contract.
  • De functie is voorlopig ingedeeld in FWG 60 volgens de CAO gehandicaptenzorg.
  • Een dienstverband voor gemiddeld 32 - 36 uur per week.

Meer informatie

PSW wordt in deze werving begeleid door W&S bureau Delfin Executives. We beseffen dat een brede functie betreft die je vanuit verschillende achtergronden kunt invullen. Lijkt je het iets maar doe voldoe je niet aan alle vragen of twijfel je nog? Bel gerust om samen te overleggen. Voor meer informatie over de vacature en de procedure kun je terecht bij Elise Lansu, partner bij Delfin en bereikbaar via 06-23909009.

Solliciteren

Enthousiast? Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief via deze sollicitatielink Je sollicitatie komt dan direct uit bij W&S bureau Delfin Executives, zij zullen deze procedure verder begeleiden. Solliciteren via onderstaande solliciterenknop is dus niet nodig.