Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Persoonlijk begeleider WBC Spoorlaan

Werkgever:PSW
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Je hebt altijd al ‘met mensen willen werken’, je steekt graag de handen uit de mouwen, je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend. Klinkt dat bekend? Dan zijn we op zoek naar jou!

PSW Wonen is voor gemiddeld 24 uur per week voor de Spoorlijn Noord in Roermond op zoek naar een:

Persoonlijk begeleider

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg van een aantal bewoners, je maakt een passend ondersteuningsplan en geeft hier uitvoering aan samen met je collega’s. Door nauw contact te houden met alle betrokkenen zorg je voor een veilig, warm en vertrouwd thuis. Zo blijft de zorg persoonlijk en toegankelijk.?

Vanuit de visie ‘niet zorgen voor, maar zorgen dat’ ondersteun je de cliënten. De begeleiding richt zich vooral op het verder ontwikkelen of behouden van vaardigheden en zelfstandigheid waarbij je ook ondersteuning biedt bij de verzorging van de cliënten. Regie over het eigen leven is hierbij dan ook een belangrijk thema. Vanuit die visie speel je in op zeer uiteenlopende begeleidingsvragen.??

Doordeweeks bezoeken alle cliënten een vorm van dagbesteding/werk. Wanneer de cliënten ’s middags weer thuiskomen, sta jij klaar om ze te ontvangen en biedt ze de begeleiding waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Zo is elke dag anders! Daar waar nodig ondersteun je ook de zelfzorg.??

Locatie:

Het woonbegeleidingscentrum aan de Spoorlaan Noord biedt zorg aan de 29 mensen met verstandelijke beperking, verdeeld over 4 woongroepen. Bewoners zijn tussen de 25 en 65 jaar en hebben een matig tot lichte verstandelijke handicap en elke groep heeft een eigen karakter. Bij de ene groep ligt de nadruk op het begeleiden van LVB jongeren, bij een andere groep ligt de nadruk bijvoorbeeld op de begeleiding van mensen met autisme of psychiatrische klachten en bij weer een andere groep ligt de nadruk op de begeleiding/verzorging van de ouder wordende cliënt (senioren). Dit maakt dat de werkdagen afwisselend zijn. Het hebben van regie over je leven is een centraal thema die binnen alle groepen onderwerp van gesprek is.

Wat hebben we te bieden?

  • Een informele werksfeer, werken binnen een team met vooruitstrevende collega’s.
  • Een vast contract
  • Een teamleider in de nabijheid om mee te sparren en af te stemmen.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Je krijgt inzicht en de regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leerportaal" en E-learning via GoodHabitz
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren.
  • Een eindejaarsuitkering.

Wat verwachten we van jou?

  • Een agogische opleiding op minimaal niveau 4.
  • Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
  • De functie brengt met zich mee dat er in de ochtend- en avonduren, om het weekend en met slaapdiensten wordt gewerkt.

Haal jij binnen nu en een half jaar jouw diploma maatschappelijke zorg niveau 3, 4 of vergelijkbaar? Ook dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Informatie

Wil jij meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Eva Vermeer, teamleider, 06-83501457 of via mail per e.vermeer@psw.nl

Direct solliciteren?

Ga naar www.werkenbijpsw.nl en vul het sollicitatieformulier in behorende bij deze vacature.