Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Flexibele begeleiders A voor de Heikei

Werkgever:PSW
Plaats:Haelen

Je bent goed met kinderen, kunt snel echt contact maken, bent flexibel, zelfstandig, proactief en hebt een gezonde dosis humor. Klinkt bekend? Dan willen we jou graag ontmoeten!

Om iedere dag de zorg en begeleiding te kunnen bieden aan de kinderen zijn wij opzoek naar nieuwe collega’s die flexibel kunnen bijspringen ter vervanging van vaste collega’s in de functie van:

Begeleider a

Wat ga je doen?

Bij de Heikei begeleid jij de kinderen en jeugdigen op tal van vlakken. Je hebt affiniteit met kinderen met een intensieve zorgvraag. De huidige groep kinderen vraagt vooral om zorg, structuur, veiligheid en een optimaal klimaat om zich te ontwikkelen. Je weet je begeleiding hierop af te stemmen. Je stemt waar nodig af met collega’s of andere professionals. Naast het contact met collega’s heb jij ook een warm contact met de betrokken ouders. De Heikei is van maandag t/m vrijdag open, de eerste kinderen zijn er om 9 uur en rond 16 uur sluiten we de dag weer af.

De Heikei

De Heikei is een centrum voor zorg, onderwijs en revalidatie in de regio Midden – Limburg voor kinderen en jeugdigen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) in de leeftijd tot 18 jaar. We streven naar een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van ieder individu, hierbij rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van het kind. De ontwikkelingsleeftijd varieert van 0 – 3 jaar. Er wordt methodisch gewerkt met de ervaringsordening als uitgangspunt.

Binnen de Heikei wordt er multidisciplinair samengewerkt door een team van behandelaren zoals gedragskundige, fysiotherapeut, logopedist, speltherapeut, ergotherapeut, arts verstandelijk gehandicapten (AVG) en onderwijs.

Wat hebben we te bieden?

  • Een vast contract, met een flexibel aantal uren (minimaal 180 uren op jaarbasis) waarbij je werk en privé goed kunt afstemmen.
  • Een informele werksfeer en fijne collega's.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Wat verwachten we van jou?

  • Een agogische of opleiding op minimaal niveau 3.
  • Kennis van en ervaring met de doelgroep ernstig meervoudige beperking.
  • Je werkt ontwikkelingsgericht en beschikt over een goed observatievermogen.
  • Samenwerking met collega’s, ouders en andere professionals.
  • Je bent flexibel en hebt de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen wanneer er op korte termijn beschikbaarheid gevraagd wordt.

Meer info?

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Anja Versleijen-Holtermans, teamleider Heikei via 06 – 83 54 97 58.

Meer informatie over PSW Junior? Hier lees je meer!

De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdagochtend 6 oktober 2020.