Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Bestuurssecretaris

Werkgever:PSW
Plaats:Herten

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Draai jij al een tijdje mee in de zorgsector en ben jij op zoek naar een boeiende en afwisselende functie boordevol uitdagingen? Ben jij een verbinder en in staat om met jouw pragmatische en oplossingsgerichte werkstijl vraagstukken op te pakken zonder te 'juridiseren'? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor PSW zijn wij voor gemiddeld 36 uur per week op zoek naar een:

Bestuurssecretaris

..

Wat houdt de functie bestuurssecretaris in?

Als bestuurssecretaris ondersteun en adviseer je de bestuurder, de raad van toezicht en het managementteam bij bestuurlijke vraagstukken op het gebied van interne en externe strategische beleidsontwikkeling, wet- en regelgeving en zorgvernieuwing. In deze actieve en sturende rol signaleer en attendeer je de bestuurder en het management tijdig en met de juiste informatie over veranderingen die impact hebben op de strategische koers van PSW. Je bewaakt het proces rondom governance, compliance en medezeggenschap vraagstukken. Daarnaast coördineer en faciliteer je de MT vergaderingen, bewaakt de actiepunten en afspraken en verzorgt de communicatie over de besluitvorming.

Je fungeert als functionaris gegevensbescherming en geeft direct leiding aan de medewerkers van het bestuurssecretariaat, de twee cliënt-vertrouwenspersonen en de ondersteuning van de Centrale Cliënten Ouder Verwanten Raad van PSW.

Het team

Je neemt deel aan het managementteam, bestaande uit de managers van de zorgsectoren en de managers van de ondersteunende diensten. Je hebt een directe relatie met de adviseurs van de ondersteunende diensten en bent voorzitter of lid van diverse commissies, waaronder de commissie privacy, het meldteam, stuurgroep Leven in Vrijheid (Wzd) en het verkoopteam. Ook zul je werkzaam zijn in de formele rol van functionaris gegevensbescherming.

Wat breng je mee?
  • Een goede begeleiding voor onze cliënten staat bij PSW voorop. Empathie en een goed gevoel voor de belangen van onze cliënten, maar ook van ouders en verwanten om zo de juiste keuzes te maken is in deze functie dan ook belangrijk;
  • Je hebt kennis van en ruime ervaring in de zorgsector en bent in staat onze missie en visie te vertalen naar strategie en beleid;
  • Je bent analytisch en hebt ervaring met de ondersteuning bij complexe vraagstukken in transitieprocessen;
  • Je werkt gestructureerd en organiseert zaken op een efficiënte wijze;
  • Je hebt een afgeronde en relevante masteropleiding, bijvoorbeeld in de richting van Gezondheidswetenschappen afstudeerrichting Beleid, Management en Evaluatie van Zorg of Healthcare Management.
In welke organisatie kom je te werken?

PSW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsvraag, zodat zij op eigen wijze richting en inhoud kunnen geven aan hun leven. Dit vanuit de overtuiging dat ieder mens erbij hoort en een eigen plek in de samenleving heeft. Onze focus ligt continu op de mensen die wij ondersteunen bij het invulling geven aan het leven, de oprechte betrokkenheid en de integriteit van ons handelen. Wil je meer weten over PSW? Neem dan een kijkje op onze website.

Wat hebben wij te bieden?

Werken in een vooruitstrevende organisatie met ruim 2400 cliënten, 460 vrijwilligers en 1200 medewerkers. Voldoende ruimte voor eigen initiatief. Werken in een enthousiast en vooruitstrevend managementteam waar jij met jouw kennis en ervaring een waardevolle bijdrage aan levert. De functie is ingedeeld in FWG 65, cao-gehandicaptenzorg, met een maximum fulltime bruto maandsalaris van € 5.648,00 exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering van respectievelijk 8% en 8,33%. PSW biedt verder een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met een uitstekende pensioenverzekering.

Meer informatie

Benieuwd naar de volledig profielschets? Vraag deze dan op bij onze afdeling P&O via PenO@psw.nl Bij inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Stephan Bodde, bestuurder PSW of Jeroen van der Veen, manager P&O via 0475 474400 Interesse en direct

Solliciteren?

Ga naar de website www.werkenbijpsw.nl , klik op de juiste vacature en laat je CV én motivatiebrief achter via de sollicitatieknop.

Goed om te weten!

Voordat we tot een definitieve aanstelling overgaan vragen we nog een aantal referenties op bij jouw huidige en vorige werkgever(s). Uiteraard gaat dit in overleg met jou. Daarnaast vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) op via de overheidsdienst Justis. De eerste gespreksronde staat gepland op donderdag 17 februari 2022. De eventuele vervolggesprekken zullen plaatsvinden in de week daarna.