Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: ADL medewerker WBC Heerweg

Werkgever:PSW
Plaats:Echt

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Het is nog vroeg (06.45 uur) als je aankomt op jouw werkplek in Echt. De meeste cliënten worden rustig wakker. Sommigen liggen nog lekker te slapen. Aan jou de taak om ze wakker te maken. Je ondersteunt ze met de verzorging of het aankleden en zorgt ervoor dat zij de dag op een prettige manier kunnen starten. De zorgwens verschilt per cliënt, maar dat hoeven wij jou natuurlijk niet te vertellen. Jij vindt dit vanzelfsprekend en draagt graag je steentje bij. Dat is werkgeluk voor jou!

PSW Wonen zoekt een ADL-medewerker voor 10-12 uur

Locatie WBC Heerweg in Echt:

Binnen deze mooie locatie wordt begeleiding geboden aan 21 cliënten met een verstandelijke beperking, variërend in leeftijd van 17-66 jaar met uiteenlopende zorgvragen. WBC Heerweg is verdeeld in drie geschakelde woningen. In twee woningen hebben de cliënten een eigen zit/slaapkamer met eigen sanitair en heeft elke woning een gezamenlijke huiskamer/ keuken. In de derde woning hebben de cliënten een eigen appartement met aparte slaapkamer en een gezamenlijke leef-keuken.

Het team is onderverdeeld in 3 sub-teams. Ieder sub-team werkt voornamelijk in 1 woning waardoor lijnen kort zijn en er voor cliënten minder verschillende gezichten zijn. De ADL Medewerker die we zoeken zal werkzaam zijn in huis 2 en is 5 dagen per week flexibel inzetbaar of in de ochtend of in de vroege avonduren volgens een vooraf afgestemd rooster.

Functie informatie:

Als ADL-medewerker creëer je samen met je collega’s een veilig en vertrouwd thuis voor de cliënten. Vanuit de visie ‘niet zorgen voor, maar zorgen dat’ ondersteun je de cliënten. Regie over het eigen leven is een belangrijk thema voor onze cliënten. Vanuit die visie speel je in op zeer uiteenlopende begeleidingsvragen en lever je een bijdrage aan de individuele zorg/ondersteuningsvragen. De begeleiding richt zich vooral op het verder ontwikkelen of behouden van vaardigheden en zelfstandigheid waarbij je ook ondersteuning biedt bij de verzorging van de cliënten, het bereiden van de maaltijd en het verrichten van licht huishoudelijk werk.

Wat verwachten we van jou?

  • Een relevante lagere/middelbare beroepsopleiding is een pré.
  • Goed en met respect om kunnen gaan met mensen met een verstandelijk en/of meervoudige handicap.
  • Ervaring/affiniteit met het ondersteunen/overnemen van de zelfzorg is een pré.
  • Kennis van gezonde en gevarieerde voeding.
  • Flexibele instelling.

Wat hebben we te bieden?

  • Goede werksfeer en fijne collega’s.
  • Een teamleider op locatie om mee te sparren en af te stemmen.
  • Een heel ruim assortiment aan opleidingen en trainingen waardoor je de gewenste kennis kunt op doen en/of bijspijkeren en je je persoonlijk (verder) kunt ontwikkelen.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Informatie:

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan voor 16 februari contact op met Danielle Driessen (teamleider): 06-83707178.

Graag willen wij de eerste gesprekken plannen op 23 februari 2022 in de middag. Mocht dit niet passen in jouw agenda, vermeldt dit dan in je sollicitatie zodat wij hier rekening mee kunnen houden.