Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Manager Bedrijfsvoering

Werkgever:Proteion
Plaats:Roermond

Wil jij als financial de stap maken naar een brede leidinggevende rol? En vind je het leuk om de zorgsector te leren kennen? Dan zoeken wij jou!

Manager Bedrijfsvoering

36 uur per week, standplaats Roermond Bij Proteion Schoon werken ruim 1.150 medewerkers die onze cliënten ondersteunen bij licht en zwaar huishoudelijk werk in Noord- en Midden-Limburg. Daarnaast biedt Proteion Schoon hulp bij het organiseren van het huishouden. Proteion Schoon draagt er graag aan bij dat onze cliënten thuis kunnen blijven wonen. Zij krijgen een vaste hulp op een vast moment. Proteion Schoon maakt deel uit van Proteion waar ruim 3.000 professionele medewerkers en 1.500 enthousiaste vrijwilligers dagelijks hoogwaardige zorg en ondersteuning bieden aan ruim tienduizend cliënten. We staan niet stil. We zijn continu bezig met de doorontwikkeling en vernieuwing van onze dienstverlening. Zo zijn we bijvoorbeeld recentelijk gestart met het aanbieden van een geheel nieuw product, thuisondersteuning. Ondanks dat er ruim 1.150 medewerkers bij onze cliënten werken, is het team van kantoorcollega’s relatief klein en informeel in het contact. We doen het samen en de deur staat voor iedereen open. Binnen Proteion Schoon kun je rekenen op een prettige werksfeer met oprechte aandacht voor onze medewerkers. We scoren niet voor niks een dikke 8,7 op medewerkersbetrokkenheid! Als Manager Bedrijfsvoering ben je belast met de secundaire processen van Proteion Schoon en ben je verantwoordelijk voor het op een resultaatgerichte, efficiënte, effectieve en integrale wijze laten functioneren van de backoffice. Je maakt deel uit van het managementteam en je bepaalt mede de koers, positie en het strategisch beleid van de organisatie. Je treedt op als (financieel) business partner van de Algemeen Manager en andere MT-leden als het gaat over de haalbaarheid van innovaties en investeringen. Een veelzijdige functie, waarbij je zowel op strategisch als tactisch niveau aan de slag gaat.

Wat ga je doen als Manager Bedrijfsvoering?

 • Jij bent binnen Proteion Schoon verantwoordelijk voor de disciplines financiën, control en risicomanagement, salarisadministratie, ICT en informatiemanagement.
 • Je geeft leiding aan een klein team van backoffice medewerkers (6 medewerkers), bestaande uit medewerkers van de financiële administratie, salarisadministratie, een functioneel applicatiebeheerder en een dataspecialist. Je rapporteert aan de algemeen manager.
 • Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de planning- en control cyclus en het verstrekken van juiste, tijdige, volledige en inzichtelijke rapportages, analyses, prognoses en een meerjarenbegroting waarop besluiten kunnen worden genomen en financiële risico’s kunnen worden beheerst.
 • Je voert de regie over de verschillende ICT projecten. Voor 2022 staan de volgende projecten op de planning: migratie Office365, nieuwe telefonie platform en het voorbereiden van een nieuwe ERP-systeem per 1/1/2023 (AFAS).
 • Je analyseert werkprocessen en doet voorstellen ter verbetering.
 • Jouw uitdaging is het versterken van de verbinding tussen de bedrijfsvoering en het primaire proces van Proteion Schoon en de andere ondersteunende diensten op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Wie ben jij als Manager Bedrijfsvoering?

 • HBO+ werk- en denkniveau, bedrijfseconomisch en/of bedrijfskundig opgeleid, aangevuld met enige soortgelijke ervaring. Nog geen ervaring in een brede leidinggevende rol, maar wel ervaring als (business) controller, ook dan staan we open voor je sollicitatie!
 • Gezien de ontwikkelingen op het gebied van ICT heb je sterke affiniteit met ICT en informatiemanagement.
 • Je hebt een visie op moderne bedrijfsadministratie.
 • Je doorziet de organisatiedynamiek en hebt een sterk gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.
 • Je zoekt steeds naar een gezamenlijk belang en hebt een focus op groei, innovatie, verbetering en (door)ontwikkeling. Je stelt vast wat je stakeholders nodig hebben, en zorgt voor vervolgacties passend bij de situatie. Je toont hierbij eigenaarschap en bent zichtbaar voor de gehele organisatie.
 • Je hebt aandacht voor mensen, gaat eenvoudig relaties aan en hebt plezier in samenwerken. Je bent in staat mensen snel te bereiken, medewerkers aan je te binden en een team te vormen.
 • Je bent analytisch en daadkrachtig en je beschikt over een open stijl van communiceren. Je vertegenwoordigt Proteion Schoon in overlegsituaties met externe contacten zoals o.a. accountants, gemeentes en aandeelhouders.

Gewoon

We bieden je een jaarcontract voor 36 uur per week, met de intentie tot verlening naar onbepaalde tijd. Bij deze functie hoort een bruto maandsalaris in FWG 65 conform CAO VVT met een maximum salaris van € 5752,21,- bruto bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een uitstekende pensioenregeling bij Zorg en Welzijn, 8% vakantietoeslag, telefoon en laptop.

Bijzonder

Proteion Schoon is toonaangevend in de regio op het gebied van ondersteuning thuis. Wij geloven dat groei en persoonlijke ontwikkeling ervoor zorgen dat jij met nog meer passie je werk kunt doen. We hebben een informele, dynamische en plezierige werkomgeving met korte lijnen waarin zelfstandigheid, collegialiteit en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn en er volop ruimte is om iedere dag een beetje beter te worden.

Enthousiast over de vacature?

Solliciteer dan met je CV en motivatie. Deze kun je mailen naar lonneke.peters@proteionschoon.nl We ontvangen je sollicitatie graag voor 31 januari. Heb je vragen? Bel dan met Roel Geujen (Algemeen Manager) op telefoonnummer 06-52571270 of Lonneke Peters (Senior HR Adviseur) op telefoonnummer 06-11346888