Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Client Service Medewerker

Werkgever:PHI
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij ruime ervaring op front-office gebied, ben je administratief goed onderlegd en ben je een echte duizendpoot? Wij zoeken een Clënt Service Medewerker in Roermond ter uitbreiding van het team.

Functiebeschrijving

De Cliënt Service Medewerker (CSM) is primair verantwoordelijk voor de service gerichte activiteiten waarbij de cliënt centraal staat. PHI hecht veel waarde aan de cliëntbeleving, het gevoel van gastvrijheid en de algehele hospitality. De CSM is het eerste aanspreekpunt van cliënten, zowel fysiek als telefonisch. Inhoudelijk houdt de CSM zich bezig met het reilen en zeilen van de vestiging op facilitair en organisatorisch gebied. De CSM ondersteunt de PHI manager, is lid van het team behandelaren, verzorgt de correspondentie, organiseert de informatie en voorlichting naar cliënten en voert alle overige administratieve taken zelfstandig uit.

Functietaken

  • De cliënt service medewerker draagt zorg voor de ontvangst en begeleiding van cliënten;
  • Is een aanspreekpunt voor cliënten, zowel mondeling als telefonisch;
  • Zorgt voor incidentele agenda-planning van cliënten en behandelaren;
  • Draagt zorg voor de voorbereidingen en van agenda van het Multidisciplinair overleg (MDO), heeft binnen het MDO een centrale regulerende en notulerende rol;
  • Draagt zorg voor de juiste administratieve afhandeling van het MDO;
  • Notuleren van vergaderingen, de uitwerking van de notulen en het monitoren van de actiepunten;
  • Uitvoeren van diverse secretariële en administratieve werkzaamheden rondom het cliënten proces en heeft een ondersteunde rol naar de behandelaren in deze processen;
  • Verzorgen en redigeren van correspondentie naar verwijzers en overige partijen;
  • Ondersteuning van de PHI-manager;
  • Draagt zorg voor een goede uitstraling van de locatie en verzorgt alle facilitaire aangelegenheden van de PHI locatie.

Functie eisen

De CSM draagt voor een groot deel bij aan de cliëntgerichte service en aandacht. De CSM heeft een groot sociaal vermogen, affiniteit met zorg (ervaring heeft de voorkeur), is een duizendpoot en herkent zich in de onderstaande competenties:

  • Zelfstandig, maar ook goed kunnen samenwerken;
  • Flexibel en stressbestendig;
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
  • Cliëntgericht met sterk empathisch vermogen;
  • Representatief, zorgvuldig en integer;
  • Aantoonbare ervaring met hospitality;
  • Ruime ervaring in vergelijkbare functie (front-office gerelateerd), bij voorkeur in vergelijkbare setting (alleen backoffice ervaring is niet voldoende);
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent 18-20 uur per week beschikbaar (meer is niet mogelijk);
  • Daarnaast heeft de CSM aantoonbare kennis van Outlook, Word, Excel en Powerpoint.
Wat bieden we je

Een uitdagende functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een jong, ambitieus, gezond en dynamisch bedrijf binnen een prettige werkomgeving.

Je start bij ons met een jaarcontract dat vervolgens bij goed functioneren zal worden omgezet naar een vast dienstverband. Naast het salaris en eventuele reiskostenvergoeding bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Premium Healthcare Interventions (PHI)

PHI is een gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) instelling met vestigingen in Limburg en Noord-Brabant. Wij richten ons op de behandeling van cliënten met stemmingsstoornissen, angststoornissen en somatoforme stoornissen. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen, op een wijze die onderscheidend en effectiever is dan het aanbod zoals dat door de traditionele aanbieders wordt verzorgd. Onze behandelresultaten zijn uitstekend!

PHI verleent met passie en grote betrokkenheid – op het gebied van psychische hulp – optimale en specialistische zorg aan haar cliënten. PHI ziet de mens graag als één geheel en vindt het dan ook logisch dat een mens in tijden van ziekte of onbalans ook als één geheel wordt gezien. In de praktijk betekent dit dat er aandacht is voor geest en lichaam, vormgegeven in een gecombineerd, interdisciplinair en modulair behandeltraject, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Wij gaan in de basis standaard uit van het ‘stepped care’ model en de ‘evidence based’ behandelmethodieken die volgens de richtlijnen (Multidisciplinaire richtlijn depressie en multidisciplinaire richtlijn angststoornissen; Trimbos Instituut, 2013, 3e revisie) worden voorgeschreven. De belangrijkste componenten in dit behandelprogramma zijn gestoeld op de (2e generatie) Cognitieve Gedrags Therapie en de (3e generatie) Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Solliciteren

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. We ontvangen graag een cv en motivatiebrief (sollicitaties via de mail worden niet in behandeling genomen, dit geldt ook voor sollicitaties zonder motivatiebrief).

Voor eventuele vragen kan contact gelegd worden per mail met Mandy van Mulken (corporate recruiter) via mandy.vanmulken@phi-med.nl