Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Psycholoog

Werkgever:PHI
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor onze vestiging in Roermond zijn wij op zoek naar enkele psychologen (zowel startend als ervaren) i.v.m. uitbreiding van het team. De (specialistische) GGZ in Nederland is volop in beweging en wij bieden jou de kans om samen met ons hierin voorop te lopen! Wil jij jouw steentje bijdragen aan het bevorderen van de algehele gezondheid van onze cliënten middels een integrale aanpak en herstelgerichte zorg? Lees dan snel verder om deze functie en onze unieke organisatie beter te leren kennen!

Wat wij doen?

Premium Healthcare Interventions (PHI) is een ambulante, gespecialiseerde GGZ instelling die zich focust op de behandeling van cliënten met stemmingsstoornissen, angststoornissen en somatoforme stoornissen. PHI ziet de mens graag als één geheel en vindt het dan ook logisch dat iemand in tijden van ziekte of onbalans ook als één geheel wordt gezien. In de praktijk betekent dit dat er aandacht is voor geest én lichaam.

PHI kent inmiddels 7 vestigingen, gevestigd in Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Eindhoven, Oosterhout en Utrecht.

Bij PHI wordt binnen een transdiagnostisch raamwerk behandeld vanuit de grondbeginselen van de gedragstherapie. Onze interdisciplinaire totaalaanpak kent vier belangrijke uitgangspunten; we werken met een compact en afgebakend blended behandeltraject, hebben structureel aandacht voor psychosomatiek, streven altijd naar een duurzaam resultaat en handelen vanuit een ‘meten is weten’ gedachtegoed. Om tot onze succesvolle en duurzame behandelresultaten te komen, wordt de zorg ingericht door een vast behandelteam. Het behandelteam bestaat uit verschillende zorgprofessionals met elk hun eigen expertise:

Psycholoog Leefstijl en Vitaliteit: Leefstijlfactoren zijn van invloed op de ontwikkeling en instandhouding van aanhoudende (psychische) klachten. Daarom biedt de Psycholoog Leefstijl en Vitaliteit zorg die gericht is op een positieve leefstijlverandering.

Psycholoog Cognitieve Gedragstherapie: de psycholoog CGT heeft gedurende het behandeltraject aandacht voor de relatie tussen gedachten- en gedragspatronen en hoe deze op een positieve wijze aangepast kunnen worden voor de cliënt.

Psycholoog Psychosomatiek: in deze rol heb je gedurende het behandeltraject aandacht voor de wisselwerking tussen lichaam en geest. Je gaat ook actief aan de slag met cliënten in het kader van activering, exposure, grenzen herkennen en erkennen.

Fysiotherapeut: de fysiotherapeut monitort het fysieke activatieprogramma van de cliënten en helpt bij het vergroten van hun fysieke belastbaarheid door aandacht te hebben voor een gezonde manier van bewegen.

Het behandelteam werkt onder supervisie van meerdere regiebehandelaren.

Wat vragen wij van jou?

Van de psycholoog vragen wij:

  • Een afgeronde MSc. in de psychologie, zoals Klinische Psychologie, Neuropsychologie, Medische Psychologie, Gezondheidszorgpsychologie of Mental Health;
  • Affiniteit met onze doelgroep en het bevorderen van gezondheidsgedrag;
  • Minimaal een afgeronde klinische stage;
  • Een flexibele en leergierige houding;
  • Een beschikbaarheid van bij voorkeur 36 uur per week (4 x 9 uur), 27 uur is ook bespreekbaar (3 x 9 uur);
  • Bij voorkeur in bezit van een LOGO of BAPD verklaring of de mogelijkheid om deze binnen enkele maanden te behalen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de kans om voorop te lopen in de ontwikkelingen binnen de Nederlandse GGZ en onderdeel uit te maken van een vooruitstrevende, dynamische organisatie.

Naast een uitdagend opleidingsaanbod, bieden wij ook werkbegeleiding en intervisie zodat jij alle ruimte en middelen krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Wij bieden in eerste instantie een 7 maanden contract en uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Is jouw interesse gewekt?

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Op onze locatie in Roermond hebben we de functie van psycholoog leefstijl en vitaliteit en psycholoog CGT vacant. We ontvangen graag een cv en motivatiebrief waarin je kenbaar maakt welke functie je voorkeur geniet en of je in bezit bent van een LOGO of BAPD verklaring.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan naar 088 – 000 1660 en vraag naar Mandy van Mulken (Corporate Recruiter) of kijk op onze website (www.phi-med.nl).