Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR-Adviseur Recruitment

Werkgever:Novoferm Nederland
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij een gepassioneerde HR-adviseur die de focus legt op het ontwikkelen van ons Employer Brand en zich bezig houdt met thema’s als arbeidsmarktcommunicatie en onboarding? Novoferm zoekt een stevige gesprekspartner die aan de slag wil gaan met het verder uitbreiden van onze recruitmentstrategie!

Onze deur staat open voor een nieuwe collega:

HR-adviseur Recruitment

Regio Limburg – Noord-Brabant (32-40 uur) Novoferm is een van de grootste Europese systeemaanbieders van deuroplossingen en laad/docking-systemen voor particulier en industrieel gebruik. Novoferm Nederland B.V. is één van de bedrijven binnen de Novoferm Groep. De Novoferm Groep produceert op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners over heel de wereld. We werken in Nederland vanuit de vestigingen Roermond (planning, service, onderhoud en montage), Waardenburg (verkoop) en Almelo (verkoop en montage) met in totaal ca. 180 medewerkers. Onze monteurs zijn dagelijks vol enthousiasme onderweg door heel Nederland voor het installeren, monteren, repareren, keuren en onderhouden van onze industriële producten bij een grote diversiteit aan klanten en relaties van Novoferm.

Jouw nieuwe baan?

Als HR-adviseur Recruitment is het werven en selecteren van nieuwe medewerkers voor onze openstaande vacatures een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Aangezien Novoferm vacatures heeft door heel Nederland mag je regelmatig op pad om kandidaten te ontmoeten. Het recruitment betreft een breed scala aan functies, zoals commercieel, administratief of financieel. De meeste functies hebben (ook) een technisch karakter. Je maakt gebruik van je eigen netwerk, marktkennis en benut diverse moderne wervingskanalen. Je springt adequaat in op een veranderende arbeidsmarkt en past je werving- en selectie-aanpak hierop aan, zodat ons werkgeversmerk op een aantrekkelijke wijze wordt gepositioneerd. Naast de bovengenoemde taken ondersteun je de HR-afdeling in HR-advieswerkzaamheden, zoals het begeleiden van arbeidsongeschikte medewerkers, het adviseren in arbeidsrechtelijke en arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken en het zorgen voor volledige en adequate medewerkersdossiers. Gedurende hun dienstverband help je medewerkers in hun ontwikkeling en functioneren door hun kennis, competenties, ambities en interesses passend te houden bij hun werkzaamheden.

Wat jij voor ons meebrengt?

 • Je beschikt over een HBO diploma binnen het vakgebied HR, commerciële economie of business studies.
 • Ervaring in een rol als HR-adviseur, (corporate) recruiter of intercedent. Werken met actieve search- en wervingstechnieken (zoals boolean) is een pré.
 • Je kunt omgaan met mensen van verschillend niveau en sluit gedragsstijl hierop aan. Tevens weet je wat er speelt binnen de organisatie en heb je een goed gevoel voor de onderlinge verhoudingen, machtsverdeling, besluitvorming en samenwerking.
 • Je bent in staat om mee te denken in een strategische personeelssamenstelling, die past bij de ontwikkeling binnen de organisatie, in de markt of de economie.
 • Je kunt goed samenwerken, luisteren, bent sympathiek en toegankelijk.
 • Je bent oplossings- en resultaatgericht.
 • De eigenschappen flexibel, proactief en hands-on zijn je op het lijf geschreven als HR-adviseur. Verder herken je jezelf als assertief, overtuigend, flexibel en veerkrachtig. Je kunt omgaan met meningsverschillen en (stevige) discussies als sparringpartner.

Naast een warme, informele en collegiale werksfeer biedt Novoferm jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Salaris tussen € 3.000,- en € 3700,- (bij een fulltime dienstverband van 40 uur) afhankelijk van leeft
 • Auto, laptop en telefoon van Novoferm;
 • 40 vrije dagen per jaar (27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Leuke activiteiten vanuit de personeelsvereniging;
 • Een gevarieerde baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief, wij investeren in de mogelijkheden voor de ontwikkeling van jouw loopbaan;
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao metaelektro.
Deel uitmaken van ons?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae. Dit kun je mailen naar Nick Notten, hr@novoferm.nl Wil je liever eerst nog wat informatie over de functie-inhoud, dan kan je contact opnemen met Femke Bouwels, Manager HR, via f.bouwels@novoferm.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.