Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Stagiaire Communicatie

Werkgever:MET ggz
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

stagiaire Communicatie

MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in heel Limburg. Wij behandelen en begeleiden mensen van alle leeftijden met psychische problemen.

MET ggz heeft mooie ambities waarbij ook een prominente externe positionering gewenst is. Ter ondersteuning van de uitrol van de marketing & communicatiestrategie zijn we op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stagiaire. Met de strategie als uitgangspunt bekijk je welke communicatiemiddelen ontwikkeld moeten worden om de doelgroep te bereiken. Je denkt mee over de boodschap en zorgt voor de realisatie ervan. Dit zowel op offline als online vlak.

Ben jij de stagiaire die het interessant lijkt om in een dynamische ggz-organisatie stage te lopen? Een omgeving waar je veel kunt leren en vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wie zoeken wij?

  • Een enthousiaste en zelfstandige stagiaire die van aanpakken weet.
  • voor minimaal 5 maanden beschikbaar;

  • HBO-opleiding in de richting marketing en/of communicatie;
  • Verstand van online marketing, zoals social media, mailchimp is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een hele leuke stage- of afstudeerplek met veel ruimte voor eigen initiatief in een organisatie die elke dag weer in beweging is. Je maakt onderdeel uit van het communicatieteam. Uiteraard krijg je een stagevergoeding. Vanwege het coronavirus verloopt je stage gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk thuis.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de stageplek of wil je een keer kennis maken met MET ggz? Neem dan contact op met Yvonne Hermans, beleidsadviseur communicatie, via yhermans@metggz.nl of telefoonnummer +31 6 25769381.

Solliciteren

Graag ontvangen wij vóór vrijdag 29 januari jouw motivatie en cv voor deze stageplek.